Dit zijn de 10 beste interieur gadgets voor in jouw huis!

Wij hebben een top 10 van de beste interieur gadgets voor je uit gezocht. Op die manier kun je de leukste en beste gadgets op een eenvoudige manier in één lijst terugvinden. Zo hoef je hier dus niet naar te zoeken.Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

Planten zijn voor vele menen een groot onderdeel van hun interieur. Het is dan wel zo leuk om een ideale bloempot gadget in huis te hebben. De interieur gadgets variëren erg, maar deze pot is ook in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Het is een bloempot en een beeld in één. Op die manier heb je dus maar één product nodig om je interieur helemaal af te maken.

2

Ben je een echte lp fan? Dan is een lp opbergsysteem een ideale interieur gadget voor jou. Je kunt op deze manier je lp's op een leuke en mooie manier opbergen. Door de zwarte kleur van het systeem, valt hij niet echt op. Hierdoor komen de lp’s op een goede manier naar voren in je interieur.

Aangeraden door Dylong. Ervaringen:   Voldoet aan de verwachtingen, goede kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het platenrek is stevig en van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Niets op aan te merken.

2

Planten zijn natuurlijk een ontzettend leuk onderdeel van je interieur. Als je dan ervoor wilt zorgen dat je planten altijd in leven blijven, dan zijn planten waterdruppelaars een ideale aankoop. Je steekt ze op een eenvoudige manier in de bloembak en zo krijgt de plant automatisch water.

Dit is een set van 8 stuks, waardoor je direct 8 planten kunt voorzien van water. Hierdoor kun je voorkomen dat je planten er wat zielig bij blijven hangen, omdat hij bent vergeten om ze water te doen. Gelukkig helpen deze waterdruppelaars je hier eenvoudig mee.

Aangeraden door Lona. Ervaringen:   Deze waterdruppelaars zijn perfect voor kleinere planten. Voor een grote plant zou ik er meerdere in de pot plaatsen. Bij planten die meer water nodig hebben, gaat de druppelaar ongeveer 1,5 week mee voordat hij weer bijgevuld moet worden.

2

Goede decoratie voor je interieur is altijd belangrijk. Een interieur gadget dat dan ideaal is om te kopen is de Newton pendel cradle met 5 ballen. Je kunt hem leuk heen en weer bewegen en dit geeft voor veel mensen vaak een hoop rust in hun hoofd.

Hij heeft geen batterijen nodig, waardoor je hem altijd op een handige manier kunt blijven gebruiken. Daarnaast kun je hem overal neerzetten waar je zelf wilt. Je kunt hem op een kast zetten, maar ook op de tafel als je dit wat mooier vindt. Zo komt hij altijd wel tot zijn recht.

2

Een goede ledstrip voor bijvoorbeeld in je woonkamer, is altijd een aanwinst. Dit komt door het feit dat je dan veel meer licht in je woning haalt. Deze strip is 10 meter lang, waardoor je hem op vele verschillende plekken kunt ophangen. Daarnaast heeft hij een handige afstandsbediening, waardoor je de kleuren kunt veranderen. Zo kun je elke kleur woonkamer creëren die je zelf wilt.

Aangeraden door Jasper. Ervaringen:   Mooi design, trendy, en van hoge kwaliteit. Ik ben meer dan tevreden. De kwaliteit die je krijgt voor deze prijs is ongelooflijk. Ik heb het artikel twee keer gekocht en mijn woonkamer en slaapkamer omgetoverd tot sfeervolle ruimtes. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig de kleuren aanpassen of uitschakelen.

2

Een echt interieur gadget is een opvouwbaar krukje. Deze krukjes kun je opvouwen, zodat hij niet in de weg staat. Dit is ideaal als je niet de ruimte hebt om een groter krukje in je huis te hebben staan. Dit krukje is bedoeld tot 120 kg en hij komt in een mooie strakke zwarte kleur.

Aangeraden door Meertje. Ervaringen:   Handig in gebruik. De thuiszorg gebruikt de kruk na het douchen om mijn benen af te drogen. Ergonomisch beter dan op de knieën of hurken. De hoogte is perfect.

2

Iets wat altijd zeer handig is voor je interieur is interieur bescherming. Helemaal als je huisdieren hebt, is dit wel zo verstandig. Deze interieur bescherming is specifiek voor je bank of stoel. Hij is zo gemaakt dat je huisdieren niet aan de meubels kunnen krabben. De afmetingen zijn 15 x 45 cm. Je kunt er natuurlijk meerdere gebruiken als je graag verschillende hoeken van een bank of stoel wilt beschermen.

2

Iedereen heeft wel sleutels in huis. Daarom is één van de handige interieur gadgets een sleutelrekje. Dit rekje heeft 6 haakjes, waardoor je er voldoende sleutels aan op kunt hangen. Daarnaast heeft hij een plankje boven de haakjes. Op die manier kun je daar weer wat andere spullen op kwijt. Dit is ideaal als je wat minder ruimte in je huis hebt.

Aangeraden door Kiki. Ervaringen:   Goede kwaliteit en praktisch. Gemaakt van degelijk materiaal, eenvoudig en gemakkelijk in gebruik.

2

Een echt leuke interieur gadget is een bankorganizer. Dit is een organizer die je aan je bank kunt hangen. Je kunt er allerlei spullen in kwijt. Je kunt er bijvoorbeeld een afstandsbediening, controller, boek, bril of tijdschriften in kwijt. Zo kun je gewoon op de bank blijven zitten en de spullen pakken.

De bankorganizer heeft 5 vakken. Elk vak heeft net een wat andere grote, waardoor er andere spullen in passen. Dit verschilt per vak, omdat je er dan wat anders in kunt stoppen.

Aangeraden door Karin. Ervaringen:   Ideaal voor op de bank, iedereen is blij dat ze de afstandsbedieningen gemakkelijk kunnen vinden.

Dit zijn de 10 beste interieur gadgets voor in jouw huis!

Interieur gadgets zijn ideaal om in huis te halen. Op die manier ziet je woning er ineens een heel stuk strakker uit, omdat je de gadgets gebruikt. Ze helpen niet alleen met het organiseren van je woning, maar ook zien de gadgets er gewoon weg erg leuk uit.

Wat zijn interieur gadgets?

Een interieur gadget is een gadget voor in je interieur. Ze staan niet alleen goed in je woning, maar op die manier maak je ook een bepaald iets makkelijker in je huis. Dit soort gadgets zijn onder vele mensen erg populair.

Waarom een interieur gadget cadeau geven?

Interieur gadgets zijn ideaal om cadeau te geven. Op die manier geef je iemand iets unieks wat ze nog niet hebben. Daarnaast zijn de gadgets ook altijd handig om in je interieur te hebben staan. Hierbij kun je denken aan bankorganizer die ervoor zorgt dat je alle spullen op een makkelijke manier bij je bank kunt houden.

Waar kan ik interieur gadgets kopen?

Interieur gadgets kun je op verschillende plekken kopen. Zo is Bol.com een grote aanbieder voor dit soort gadgets. Bol.com is een betrouwbare partij waar je over het algemeen alles wel kunt vinden wat je nodig hebt.

Je kunt de gadgets ook in een fysieke winkel zoeken, maar dit duurt meestal behoorlijk lang. Je moet dan echt zoeken, terwijl je op Bol.com direct de juiste producten ervoor krijgt. Daarom raden wij een online aankoop aan.

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten