Top 15 gadgets voor de thuis sporter

Top 15 gadgets voor de thuis sporter

Met de zomer in het verschiet wil iedereen er weer piekfijn uit zien, alleen heeft niet iedereen zin om daar voor naar de sportschool te gaan. Daarom hebben wij deze lijst samengesteld met 15 praktische gadgets voor thuis sporters. Deze sport gadgets helpen jou om je thuis fitness naar een hoger niveau te tillen en om zoveel mogelijkt uit je zelf te halen.

De gadgets in deze lijst zijn voor sporters van alle niveaus van de beginende sporters tot ervaren atleten. Ook zijn deze gadgets erg leuk om als cadeau te geven.Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

Ab roller

De ab-roller is een eenvoudig fitnesshulpmiddel gemaakt voor het trainen van de buikspieren. Maar vergis je niet, het is zwaarder dan het lijkt

Aangeraden door Frans.

Perfect en goedkoop hulpmiddel om de buikspieren te trainen.

2

Push up bord

Een push-up board is een verfrissende manier om push-ups te doen, afhankelijk van hoe je de handgrepen in het board zet train je andere spiergroepen.


Aangeraden door Imke.

Super product! Erg blij mee! Meteen getest en doet wat het beloofd!


2

Pull up Bar

Er is één oefening perfect om de biceps te trainen, de pull-up. deze oefening is echter moeilijk uit te voeren zonder een optrekstang. Daarom hebben we ze geselecteerd.


2

Dumbell / halter

Dumbells, ook wel halters genoemd, zijn eenvoudige en veelzijdige fitnness gadgets waarmee je bijna alles kunt trainen. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel makkelijk in gebruik.


Aangeraden door Naomi.

Product werd snel geleverd en is van goede kwaliteit!

2

Grip trainer

Het trainen van grijpkracht is iets waar je misschien niet direct aan denkt, maar wanneer je traint met zwaardere gewichten is het essentieel om blessures te voorkomen.Aangeraden door Jasper.

Prima product, goede instructie.


2

Fitness / yoga bal

De bekende yoga- of fitnessbal is niet alleen handig bij yoga of pilates, maar kan ook gebruikt worden voor andere oefeningen, of als vervanging van een bereaustoel.


Aangeraden door Freek.

De bal is fijn in gebruik en voelt stevig aan. Door de "stroeve" buitenlaag zal hij niet snel onder je vandaan schieten.

2

Springtouw

Als je aan een springtouw denkt, denk je waarschijnlijk eerst aan kinderspeelgoed, maar een springtouw is ook een perfecte fitness gadget. Zo train je er niet alleen je conditie mee, maar ook je springvermogen en je coördinatie, en daarbij neemt hij ook weinig ruimte in bij gebruik en opslag.


Aangeraden door Saskija.

Het is een springtouw die doet wat het moet doen.

2

Opdruk steun

De push-up ondersteuning is een toevoeging voor iedere thuissporter, hierdoor worden bijvoorbeeld push-ups minder zwaar voor de polsen.


Aangeraden door Marlies.

De grips zijn mooi stevig en ze liggen goed in de hand.

2

Yoga mat

Yoga is een perfecte sport voor de thuissporter en een yogamat is bijna onmisbaar, maar is niet alleen handig voor mensen die aan yoga doen. Eigenlijk is een yogamat perfect voor alle vloeroefeningen zoals pushups en situps.


Aangeraden door Mieke.

Ik vind het een erg fijne yogamat, de mat is soepel en niet glad.

2

Vingertrainer

De vingertrainer is een minder bekende oefengadget die kan helpen bij het gevoel van stijfheid in de vingers en polsen.


Aangeraden door Alex.

Zeer tevreden over, goede selectie en mooie prijs.

2

Aerobic Steps

Met aerobic steps voeg je een extra dimensie toe aan je training, veel standaard oefeningen kunnen met deze simpele gadget makkelijker of moeilijker gemaakt worden.


Superstevige step. Makkelijk in elkaar te zetten en de verhoogstukken zijn op te bergen onder de step.

Aangeraden door Karen.

Mooi en stabiel, schuift niet.


2

Weerstandsbanden voor thuisatleet

Weerstandsbanden zijn een mooie sportgadget om er niet alleen unieke oefeningen mee te doen, je kunt ook andere oefeningen gemakkelijker of moeilijker maken. Omdat deze sportgadget erg compact en licht is, kan je ze gemakkelijk in uw rugzak plaatsen om gemakkelijk te oefenen en in vorm te blijven tijdens uw vakantiereis.


De set van 5 weerstandsbanden door Siston zijn van hoge kwaliteit en kunnen een hoge kracht weerstaan. Verschillende kleuren van elke band duiden op verschillende weerstand. Deze sportgadget is gemaakt van latex en heeft een lange levensduur.
Aangeraden door Francin.
Ervaringen en Reviews: Een mooie set weerstandsbanden! Gemaakt van stevig en goed materiaal.

Top 15 gadgets voor de thuis sporter

Top 15 gadgets voor de thuis sporter

Met de zomer in het verschiet wil iedereen er weer piekfijn uit zien, alleen heeft niet iedereen zin om daar voor naar de sportschool te gaan. Daarom hebben wij deze lijst samengesteld met 15 praktische gadgets voor thuis sporters.

Ranglijst: Top 15 gadgets voor de thuis sporter

# Product Stemmen
1. Ab roller 24
2. Push up bord 23
3. Pull up Bar 21
4. Dumbell / halter 20
5. Grip trainer 18
6. Fitness / yoga bal 18
7. Springtouw 17
8. Opdruk steun 16
9. Yoga mat 16
10. Vingertrainer 15
11. Aerobic Steps 14
12. Weerstandsbanden voor thuisatleet 12

20 leukste en handigste gadgets voor een nieuw huis

Ontdek de essentiële must-haves voor jouw nieuwe thuis! Verken onze lijst met de 20 leukste en handigste gadgets die je leven gemakkelijker en stijlvoller maken. Klaar om te shoppen?
Stem op een van de 2

naar het verlanglijstje →

Dit zijn de 10 beste interieur gadgets voor in jouw huis!

Interieur gadgets zijn ideaal om in huis te halen. Op die manier ziet je woning er ineens een heel stuk strakker uit, omdat je de gadgets gebruikt. Ze helpen niet alleen met het organiseren van je woning, maar ook zien de gadgets er gewoon weg erg leuk uit.
Stem op een van de 10

naar het verlanglijstje →

Top 12 kantoorgadgets voor een ideaal kantoor

Op zoek naar de meest ideale kantoorgadgets? Wil je slimme gadgets en leuke cadeau-ideeën voor in je kantoor vinden? Lees verder en ontdek de beste tips, weetjes en kantoorgadgets in onze top lijst!
Stem op een van de 12

naar het verlanglijstje →

20 beste travel gadgets, reisaccessoires en tips voor elke reis

De ervaring van elke reis wordt verbeterd met onze lijst met de beste gadgets en reisaccessoires. Ideaal cadeau voor jezelf, een Expert Traveler of een vriendin die op verrassingsreis gaat


Stem op een van de 7 naar het verlanglijstje →

Laatst toegevoegde ranking lijst

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten