Top bijzondere, moeilijkste en de leukste legpuzzels om direct te kopen

Top bijzondere, moeilijkste en de leukste legpuzzels om direct te kopen

Stuk voor stuk!
Er zijn zoveel puzzels - van een eenvoudige kleurrijke eenhoornpuzzel, ver, ver, ver weg, kastelen met honderden torens, een puzzel van duizenden stukjes, tot een moeilijk te kraken en in elkaar te zetten breinbrekers puzzel met kleine details. Er zijn tal van keuzes. We hebben een geweldige tijd gehad met het maken van deze lijst met de "Top bijzonderste, moeilijkste en leukste legpuzzels om direct te kopen", zodat je ze kunt bestellen online en er echt van kunt genieten om ze alleen, met familie of vrienden op te lossen.

Wil je een gepersonaliseerde legpuzzel met je eigen foto bestellen?
Gepersonaliseerde legpuzzel direct bestellen

We zijn veel getipt door de fans van Onze Top, als je een coole legpuzzel kent die nodig is in deze lijst, deel het met ons en we zullen het aan de lijst toevoegen.
En vergeet niet - één voor één! Geniet van.


Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

Dit keer heeft Jan van Haasteren twee rivalen, de Kerstman en Sinterklaas, geloot die overspoeld worden met cadeautjes. Alle kerstcadeautjes weggeven gaat niet werken, hoe gaan ze elkaar saboteren? Grappige tekening heeft een leuke humoristische sfeer en is moeilijker op te lossen dan je denkt. Alle dozen met cadeautjes lijken op de puzzelstukjes op elkaar. Ga jij de uitdaging aan?

Grootte: 500 stukjes, Complexiteit: 8 van 10
Koopadvies: Een must-have cadeautje voor alle puzzelfans voor de feestdagen

Aangeraden door Atty.
Ervaringen en Reviews: Eén keer proberen.....en je bent verkocht. Raad iedereen aan

2

Deze mini-legpuzzel is een puzzel die speciaal is ontworpen om je hersenen te stimuleren. Alle stukjes hebben dezelfde kleur, wat het ingewikkeld maakt. Elke keer dat je het puzzelstukje aanraakt, verandert de hitte van je hand dat stuk in een kleur en dat maakt het moeilijk om het op te lossen. Let op! Deze unieke puzzel is alleen geschikt voor mensen met veel geduld en kan je zowel frustrerende als warme gevoelens geven!
Grootte: 300 stukjes, Complexiteit: 6 van 10
Koopadvies: leuk klein en uniek cadeautje

Aangeraden door Sander. Ervaringen en Reviews: Wat een hersenkraker! Veel gelachen met mijn vriendin.

2

Nederland heeft zoveel bijzondere en mooie bezienswaardigheden. Je vindt het allemaal terug in deze design legpuzzel van Stephan Timmers. Uitgevoerd in de stijl van vogelvlucht en met de zeer hoge kwaliteit verdient deze legpuzzel een hoge plaats in onze toplijst.
Deze of andere designpuzzels en posters van Stephan zijn een echte eyecatcher en zullen je zeker opvrolijken.
Grootte: 1000 stukjes, Complexiteit: 5 van 10
Koopadvies: mooi en uniek kerstcadeau voor onder de kerstboom
Nederland in vogelvlucht, eyecatcher legpuzzel in Top bijzondere, moeilijkste en de leukste legpuzzels om direct te kopen 2022

Aangeraden door Max. Ervaringen en Reviews: Het echte kunstwerk en prachtige cadeau voor het behalen van mijn inburgeringsexamen

2

Jan van Haasteren Kerstmis, Jumbo, feestelijke puzzel

Houd jij van gekkigheid tijdens Kerst en Sinterklaas? Deze geweldige puzzel is een van de leukste en meest uitdagende kerstpuzzels en is leuk om aan iedereen cadeau te doen

Jan van Haasteren is een bekende Nederlandse kunstenaar die grappige tafereeltekeningen maakte. Op deze leuke legpuzzel zie je veel figuren en elementen over de chaos op kerstdag. Iedereen die aan deze puzzel gaat werken krijgt met een glimlach een fijn vakantiegevoel. Genieten van!
Grootte: 1000 stukjes, Complexiteit: 6 van 10
Koopadvies: geweldig kerstcadeau voor het hele gezin of een stel

Aangeraden door Jane. Ervaringen en Reviews: Ik ben een grote fan. Elke dag een paar puzzelpauzes en ik kan er weer tegen... ik word er rustig en happy!

2

Een van de meest verwarrende legpuzzels uit onze selectie die je kunt kopen. Het kunstwerk in deze legpuzzel is heel uniek, een illusiecirkel die zichzelf begint te draaien met elk puzzelstukje. Lijkt te bewegen en trucjes uit te halen met je ogen. Deze puzzel is geweldig voor degenen die van een uitdaging houden.
Grootte: 1000 stukjes, Complexiteit: 8 van 10
Koopadvies: deze legpuzzel is leuk als cadeau voor een jongere persoon

Aangeraden door John. Ervaringen en Reviews: Houd van de uitkomst of het resultaat nadat het is samengesteld. Mijn kind vindt het geweldig als een display in zijn kamer.

2

Ben je op zoek naar een echte hersenkraker? Deze legpuzzel heeft één kleur. De enige optie die moet worden opgelost, is de vorm van de puzzelstukjes. Puzzel in een puzzel, deze breinbreker los je niet zomaar op. Ben je klaar voor uitdaging?
Grootte: 654 stukjes, Complexiteit: 10 van 10
Koopadvies: leuk cadeau voor iemand die van een uitdaging houdt

Aangeraden door Debbie. Ervaringen en Reviews: Deze uitdagende puzzel is super leuk, maar ook af en toe frustrerend moeilijk!

2

Een legpuzzel begin je vaak door de hoeken op te lossen. Maar wat doe je als je legpuzzel helemaal rond is? Uitdagende, maar erg leuke en bijzondere puzzels in ronde vorm uit de Circle of Colors collectie van Ravensburger beloven je veel fijne kerstdagen en vrije avonden.
Grootte: 500 stukjes, Complexiteit: 6 van 10
Koopadvies: perfect cadeau voor iemand die van veel kleuren en frisse en trendy illustraties houdt

Aangeraden door Anja. Ervaringen en Reviews: Mooie puzzels om aan te werken

2

Transparante puzzel, doorzettingsvermogen legpuzzel

Ben je op zoek naar een echt uitdagende legpuzzel?  Transparante legpuzzels zijn legpuzzels die zeer complex zijn om op te lossen. Op het puzzelstukje staat geen print die je kan helpen de juiste plek te vinden of andere blokken met elkaar te verbinden. Je moet het oplossen door naar de vorm te kijken. Als puzzelstukjes op elkaar liggen, kun je onderliggende stukjes zien, waardoor het lastig is om de vorm in te schatten. Heel fijn voor iemand die veel doorzettingsvermogen heeft!


Ben je op zoek naar een echt uitdagende legpuzzel? Deze bijzondere legpuzzel is volledig transparant. Dat maakt het erg moeilijk om op te lossen en je moet heel erg focussen om het bijpassende transparante puzzelstukje te vinden. Dit is geen gewone puzzel en wordt zeer gewaardeerd door ervaren puzzelaars.
Grootte: 300 stukjes, Complexiteit: 9 van 10

Koopadvies: geweldig kerstcadeau voor hersenkrakers
Aangeraden door Sandej.

Ervaringen en Reviews: Ik kon het niet in één keer oplossen. Nog steeds bezig. Genieten!

2

Deze legpuzzel is niet alleen uniek, maar ook zeer uitdagend. Stap in een geavanceerd rijk van het samenvoegen van onderling verbonden vormen. Deze geometrische legpuzzels prikkelen je hersenen.
Het is uitdagender dan het op het eerste gezicht lijkt. Gegarandeerd je gaat met veel plezier aan deze puzzel werken.
Grootte: 200 stukjes, Complexiteit: 9 van 10
Koopadvies: geweldig cadeau om te ontspannen

Aangeraden door Kay. Ervaringen en Reviews: Had deze winter verschillende koude dagen, vond het geweldig om hieraan te werken. Uitdagend

2

Een van de meest bijzondere legpuzzels die jou en je hele gezin ongelooflijk veel plezier kan bezorgen. Deze legpuzzel neemt je mee langs de meest iconische en bekende bezienswaardigheden van de wereld. Niet alleen leuk om op te lossen, maar ook leerzaam en leuk om naar te kijken. Geweldige tijd is gegarandeerd
Let op! Deze unieke puzzel is alleen geschikt voor mensen met veel geduld en veel ruimte!
Grootte: 42000 stukjes, Complexiteit: 7 van 10
Koopadvies: fantastisch luxe cadeau voor het hele gezin

Aangeraden door Tries. Ervaringen en Reviews: Het is spectaculair. Het overtreft de verwachtingen veel.

2

Samen een puzzel oplossen is een leuke bezigheid die je niet alleen bezig houdt, maar ook een gezellige manier is om samen tijd door te brengen. Deze puzzel heeft geen mooi kleurenpalet, maar is uitdagend genoeg zodat iedereen zijn eigen takje kan pakken tijdens het oplossen.
Grootte: 631 stukjes, Complexiteit: 8 van 10
Koopadvies: leuk kerstcadeau voor het gezin

Aangeraden door Birgit. Ervaringen en Reviews: Leuke uitdagende puzzel voor het hele gezin

2

Luxe gouden puzzelmotief, bijzondere legpuzzel

  


Een unieke legpuzzel met briljante print. De gouden kleur maakt deze puzzel complex om op te lossen. Deze bijzondere legpuzzel is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer luxe uitstraling. We vonden dit legpuzzel
De legpuzzel van Lais is een legpuzzel voor ervaren puzzelaars, maar ook minder ervaren puzzelaars kunnen de uitdaging aan. Want het resultaat is een waanzinnig mooi beeld waar je uren naar kunt kijken.
Grootte: 1000 stukjes, Complexiteit: 7 van 10
Koopadvies: geweldig cadeau om te ontspannen

Aangeraden door Arnaud. Ervaringen en Reviews: Ik zou deze puzzel ten zeerste aanbevelen voor fans van dit bordspel. Geweldig!

2

Met deze legpuzzel heeft iedereen een lachje. Jan van Haasteren geeft je een kijkje in het bejaardentehuis met alle personages en vertrouwelijke momenten van senioren. Vol oneindig decor met absurde details is dit legpuzzel een prachtig voorbeeld van avonturenserie van Jan van Haasteren.
Grootte: 1500 stukjes, Complexiteit: 6 van 10
Koopadvies: een leuk verjaardagscadeau voor een jubileum

Aangeraden door Jane. Ervaringen en Reviews: Lachen om situaties is gezond voor lichaam en geest. Heerlijk tijdverdrijf!

2

New York de gedroomde stad, leukste legpuzzel

Het meest herkenbare uitzicht op de stad voor iedereen: New York City. Je krijgt er gewoon veel plezier van om ernaar te kijken prachtige fotoshot van de stad die altijd leeft vanuit de Hudson River.


New York, New York. Beeld van prachtige avond skylines van deze metropool is gewoon iconisch. Deze legpuzzel is niet alleen leuk om in elkaar te zetten, maar ook gewoon mooi om naar te kijken. Door het kalme water en de subtiele grijze lucht is deze puzzel niet eenvoudig op te lossen.

Grootte: 1000 stukjes, Complexiteit: 4 van 10

Koopadvies: leuk cadeau voor de reiziger

Ervaringen en Reviews. 

Aangeraden door Anita. Mijn favoriete stad ter wereld. Mooi kerstcadeau van mijn familie. Doet me denken aan mijn stage in New York.

2

Deze puzzel heeft een verpakking in de vorm van een blikje kattenvoer. Deze puzzel heeft het formaat van een echte kat en is zeer realistisch. Goede kwaliteit en een origineel cadeau. 
Grootte: 250 stukjes, Complexiteit: 6 van 10
Koopadvies: leuk cadeautje voor echte tetris liefhebber

Aangeraden door Anke. Ervaringen en Reviews: Deze bijzondere puzzel is echt mooi. Ik word zo blij van

2

Deze houten legpuzzel is ongelooflijk kleurrijk en elk puzzelstukje heeft zijn eigen unieke vorm. Bijvoorbeeld een ster, ruimteschip, UFO of een sterrenbeeld. Dat kan je afleiden en maakt deze bijzondere legpuzzel leuk. Kortom: bijzondere puzzel met fijne uitvoering en uniek bedacht. Via de link vind je nog 50 andere vergelijkbare soorten puzzels: van pauw, dolfijn tot zeemeermin en Cleopatra.
Grootte: 150 stukjes, Complexiteit: 4 van 10
Koopadvies: een leuk Sint-cadeau

Aangeraden door Crista. Ervaringen en Reviews: Speciaal om te maken, maar wel plezant. Eens je begint met puzzelen, dan stop je niet meer en gaat het snel vooruit.

2

Houd jij of je vriend van verrassingen en puzzels? Dan hebben wij een perfecte match voor jou - een verrassingsmotief zonder sjabloonpuzzel. Hoe kun je de legpuzzel oplossen zonder te weten wat het resultaat moet zijn? Dat is precies de verrassing en uitdaging van deze bijzondere legpuzzel. Veel plezier met oplossen!
Grootte: 1000 puzzelstukjes, Complexiteit: 7 van 10
Koopadvies: leuk verrassingscadeau

Aangeraden door Barbara. Ervaringen en Reviews: Dit is mijn derde zwarte doos. Iedereen is leuk en kan je tot wanhoop drijven. Probeer de zwarte doos eens ;-)

2

Deze legpuzzel is een echte kleurenboom waar iedereen vrolijk van kan worden. Deze legpuzzel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook leuk om samen op te lossen. Color swirl legpuzzel van Clementoni met vele soorten bloemen heeft een hoogwaardige afwerking en is een leuk cadeau voor een beginnende puzzelaar.
Grootte: 1000 stukjes, Complexiteit: 6 van 10
Koopadvies: een kleurrijk cadeau voor het zomergevoel

Aangeraden door Petra. Ervaringen en Reviews: Het is echt een geweldige puzzel, maar je moet voorbereid zijn op een lange puzzel;)

2

Er zijn verschillende generaties die Pokemons kennen. Deze computer- en mobiele game en tekenfilm inspireerden de Ravensburger om deze originele puzzel met de 150 Pokemons te maken. Zeer populaire en leuke legpuzzel om met de kinderen te maken.
Grootte: 1000 stukjes, Complexiteit: 5 van 10
Koopadvies: een origineel cadeau voor iemand die van Pokemon houdt

Aangeraden door Inge. Ervaringen en Reviews: Leuke tijd met zoonlief!

Top bijzondere, moeilijkste en de leukste legpuzzels om direct te kopen

Top bijzondere, moeilijkste en de leukste legpuzzels om direct te kopen
Op zoek naar een leuk puzzelcadeau voor jubileum of verjaardag? In onze selectie van Top bijzondere, moeilijkste en de leukste legpuzzels om direct te kopen zijn coole legpuzzels waar je echt van kunt genieten.

Stuk voor stuk - de manier waarop we het doen. Legpuzzels in elkaar zetten is een van onze favoriete relaxing en ontspanningsactiviteiten. Absolute en leuke manier om samen tijd door te brengen door een legpuzzel op te lossen en samen te stellen als een team met alle leeftijden. Dit puzzelbordspel is een leuke manier om samen ontspannende tijd door te brengen en te genieten van puzzelen als gezin, koppel of gewoon vrienden tijdens Kerstmis, Nieuwjaar of vakanties.
Een geweldig cadeau voor bijna iedereen. Veel mensen houden van legpuzzels. Sommigen van ons omdat het erg ontspannend is, anderen omdat het grote vreugde en voldoening geeft uit kleine prestaties, anderen omdat veel van je zintuigen erbij betrokken zijn, en geweldige hersenactiviteit en training.

puzzels volwassenen, legpuzzels volwassenen, grootte puzzel, kerst puzzels, extreem moeilijke legpuzzels

Leuk om te weten en fun facts

  • Legpuzzels zijn ontstaan in Groot-Brittannië als een educatief hulpmiddel. Rond 1760 bracht de Engelsman John Spilsbury een puzzel met de kaart van Groot-Brittannië op de markt.
  • Legpuzzels werden uitzonderlijk populair tijdens de Grote Depressie in 1930.
  • Volgens Guinness World Records is de grootste collectie legpuzzels te vinden in museum "The Puzzle Mansion" in Filipijnen. De collectie bestaat uit meer dan 1.500 legpuzzels en groeit nog steeds.
  • De 29-jarige Karen Kavett uit Los Angeles, bekend als Karen Puzzles, is een van de beroemdste puzzelaars. Meer dan 200.000 mensen bekijken regelmatig de video's waarin ze legpuzzels oplost
  • Ook bevestigd door Guinness World Records is de grootste commerciële puzzel "Memorable Disney Moments" als de grootste commercieel gemaakte puzzel ter wereld, zowel in aantal stukjes als in totale grootte. Gewicht: ca. 44 pond.

De top 9 beste massage gadgets Ontspannen in stijl

Wil je ontspannen in stijl of ken je iemand die van gadgets houdt? Het is ideaal om te ontspannen met massage gadgets. Het maakt niet uit of je nu last hebt van spierpijn of gewoon lekker wilt ontspannen, massage gadgets komen altijd goed van pas.
Stem op een van de 9

naar het verlanglijstje →

Met deze 8 kleding gadgets zie je outfit er altijd strak uit!

Heb je zoveel kleding dat je niet meer weet wat je ermee moet doen? Heb je problemen met je kleding die je wil oplossen? Wij hebben hier verschillende gadgets voor op een rijtje gezet. Deze gadgets zijn ideaal als je iemand die van kleding houdt een leuk cadeautje wilt geven.

Ben je al benieuwd naar onze top 8 kleding gadgets? Lees dan snel verder!


Stem op een van de 8 naar het verlanglijstje →

20 leukste en handigste gadgets voor een nieuw huis

Ontdek de essentiële must-haves voor jouw nieuwe thuis! Verken onze lijst met de 20 leukste en handigste gadgets die je leven gemakkelijker en stijlvoller maken. Klaar om te shoppen?
Stem op een van de 2

naar het verlanglijstje →

Dit zijn de 10 beste interieur gadgets voor in jouw huis!

Interieur gadgets zijn ideaal om in huis te halen. Op die manier ziet je woning er ineens een heel stuk strakker uit, omdat je de gadgets gebruikt. Ze helpen niet alleen met het organiseren van je woning, maar ook zien de gadgets er gewoon weg erg leuk uit.
Stem op een van de 10

naar het verlanglijstje →

Laatst toegevoegde ranking lijst

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten