Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets

Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets

Er is een woord in onze dagelijkse taal - fidget. Fidget betekend friemelen in Engels. Fidget toys zijn erg populair onder tieners, maar ze zijn ook populair bij volwassenen. Thuis of op kantoor, de beste manier om zelfs je hersenen te ontspannen zonder je focus te verliezen.

Wat zijn fidget toys?

Dit zijn kleine gadgets die makkelijk in de hand passen en goed zijn voor concentratie en ontspanning. Geweldig spul als je nervositeit of ongeduld ervaart, zintuiglijk speelgoed dat helpt bij ADHD en spanning. Met een van onze beste fidgets kun je ermee friemelen totdat je kalmeert.
Fidget-speelgoed heeft een talloze vormen, maten en soorten. Hoe kies je de beste fidget voor jezelf, je vriend(in) of ADHD- / ADD-collega? Het antwoord ligt in je doel met de fidget en de situatie waar je je fidget kunt gebruiken - tijdens concentratiewerk, als softwareontwikkeling of onderzoekswerk of als fidget voor je urenlange zoomvergaderingen, of ontspanningsmoment na het beoordelingsgesprek.

Hoe werkt fidget of andere breingadgets. Beweging van het speelgoed zorgt voor onmiddellijke aardingseffecten door de gebruiker uit zijn gedachten te halen en terug te concentreren op het huidige moment.
Leuk cadeau idee!
Ben je op zoek naar een leuk cadeau-idee voor iemand die van fidgets houdt? Deze Mega - mystery box, gadgets mystery box met 62 Fidget Toys is een leuke optie alles zelf te proberen. bekijk opties

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je collega of wil je tijdens een zoomgesprek minder spanning op kantoor? Wat is de beste fidget toy? Bekijk onze lijst met Top Best Office Fidget Toys en BrainGadgets.

Vergeet niet om te stemmen voor je favoriete fidget.
Mis je je beste fidget in onze lijst? Laat ons weten!

Reacties (0)
  Er zijn nog geen reacties

  Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

  2

  Emoji Stressballen voor elke stemming

  Ideale fidget voor een stressvolle situatie om je emoties te kalmeren. Onmisbaar product voor op kantoor en een leuk cadeau voor je collega's.
  Een leuke set van 12 verschillende emotieballen. Voel je een stress? Verwijder je problemen met de juiste Emoji Stressbal. Ons speelgoed is eenvoudig te bedienen, vermindert stress en angst.
  Aangeraden door Carin.
  Ervaringen: Kleurrijk en groot. Erg fijn
  Reacties (0)
   Er zijn nog geen reacties

   2

   Fidget Soja Bonen Poppers

   Fidgets zoals pea poppers zijn geweldig om uren mee te spelen en te friemelen. Je kunt deze fidget in je zak houden of aan je sleutels laten hangen. Zo kun je lekker ontspannen in het openbaar vervoer, of tussendoor in de wachtrij.
   Leuk om tussendoor te friemelen als destressen.
   Aangeraden door Alexa.
   Ervaringen: Top product. Past in de zak. Blij mee :)
   Reacties (0)
    Er zijn nog geen reacties

    2

    Monkey Noodles Fidget

    Hoewel fidgetspeelgoed erg leuk is, is plezier soms te luid. Dat is waar de Monkey Noodles binnenkomt: een fidget-speeltje dat bijna volledig stil is in gebruik. Monkey Noodles Fidget is een echte klassieker in een fidgetwereld.
    Al tientallen jaren bekend, zijn het stressvrije items die mensen met hyperactiviteitsstoornissen zoals ADD en ADHD helpen. Ze zijn ook geweldig voor kinderen met een handicap en helpen hen te kalmeren. Monkey Noodles Fidget is een echte klassieker in een fidgetwereld. Al tientallen jaren bekend, zijn het stressvrije items die mensen met hyperactiviteitsstoornissen zoals ADD en ADHD helpen.
    Ze zijn ook geweldig voor kinderen met een handicap en helpen hen te kalmeren.
    Aangeraden door Biba.
    Ervaringen: Je kan er oneindig mee spelen.
    Reacties (0)
     Er zijn nog geen reacties

     2

     Regenboog Pop It Fidget

     Dit fidget-speelgoed is een soort bubbelplastic. Zie het als een siliconen noppenfolie: je kan de bubbels in- en uitvouwen, waardoor een geweldige tactiele activiteit ontstaat.
     Zelfs wetenschappers hebben bewezen dat deze fidget helpt tegen verveling, nagelbijten en stress en dus op elk moment voor voldoende ontspanning zorgt. Ook autisme, ADHD, ADD of mensen met andere stress-achtige situaties kunnen veel baat hebben bij deze producten. Zelfs wetenschappers hebben bewezen dat deze fidget helpt tegen verveling, nagelbijten en stress en dus op elk moment voor voldoende ontspanning zorgt.
     Ook autisme, ADHD, ADD of mensen met andere stress-achtige situaties kunnen veel baat hebben bij deze producten.
     Aangeraden door Max.
     Ervaringen: Leuke en kleurrijke verrassing cadeau!
     Reacties (0)
      Er zijn nog geen reacties

      2

      Aardbei Squishy Knijpbal Fidget

      Nog een mooie fidget om je tactiele zintuigen te stimuleren en te prikkelen en ideaal voor stressvolle momenten op het werk.
      Je kunt urenlang spelen of knijpen en al je frustraties de vrije loop laten. Een mooie design stressbal. Aardbei Squishy Knijpbal Fidget is geschikt voor het versterken van je hand, pols en onderarm en helpt stress te verminderen.
      Aangeraden door Sandra.
      Ervaringen: Ziet erg leuk uit
      Reacties (0)
       Er zijn nog geen reacties

       2

       Cube Fidget

       Top van de markt - Cube Fidget.
       Oplossing voor problemen zoals: pen klikken, trillen met één been of tikken met vingers. State-of-the-art fidget voor in de klas, op kantoor, in het openbaar vervoer... noem maar op. De Fidget Cube werd aangedreven door 154.926 mensen op Kickstarter.
       De Fidget Cube heeft zes zijden. Elke kant heeft iets om mee te spelen: Flip (switch), Glide (slide), Click (klik), Spin (spin), Roll (roll), Breathe (adem).
       Deze prachtige Friembel Cube is gemaakt in de Hulk stijl. Top idee om cadeau te doen aan je overenthousiaste ADHD vriend.
       Aangeraden door Mike.
       Ervaringen: Ik gebruik deze fidgetcube als hulp om mij te kunnen concentreren als ik wat druk ben
       Reacties (0)
        Er zijn nog geen reacties

        2

        Infinity Cube Space Fidget

        Het verlicht nervositeit en angst tijdens het uitvoeren van een taak of gewoon wachten. Het helpt een fidgeter zich te concentreren op de taak die voorhanden is, terwijl het slechte friemelende gewoonten vermindert, zoals nagel- en penbijten, benen schudden en knokkels kraken.
        Infinity Cube Space Fidget helpt hyperactiviteit, rusteloosheid en opwinding te verlichten.
        Aangeraden door Anoniem.
        Ervaringen: Ik raad dit product aan.
        Reacties (0)
         Er zijn nog geen reacties

         2

         10 Mochi Squishy Dieren Fidget

         Een leuke squishy fidget in de vorm van dieren. Geweldig als cadeau voor kinderen, vrienden, collega's op kinderdag, Kerstmis en verjaardag.
         Licht, mooi, eenvoudig en kleurrijk
         Aangeraden door Suus.
         Ervaringen: Zijn leuk om mee te spelen
         Reacties (0)
          Er zijn nog geen reacties

          2

          Sleutel Ketting Fidget

          Deze kleine gadget is een perfecte mini fidget om je last van stress en je frustraties kwijt raken.
          Leuke en licht Sleutel Ketting Fidget is makkelijk mee te nemen naar het werk zodat je even kan “fidgen” en afleiding hebt.
          Zeer stress verlichtende friemelgadget en interessante gadgets voor thuis, op kantoor en op reis.
          Aangeraden door Swan.
          Ervaringen: Raad het zeker aan
          Reacties (0)
           Er zijn nog geen reacties

           2

           Fidget Spinner Rainbow

           Door zijn kleine formaat is hij gemakkelijk draagbaar en de metalen behuizing draait ongeveer 1 tot 2 minuten per draai.
           Beste stille fidget-speeltje!
           Aangeraden door Fidgetter.
           Ervaringen: heel bevredigend om mee te spelen.
           Reacties (0)
            Er zijn nog geen reacties

            2

            Mesh and Marble Fidget

            De marmeren mesh-fidget heeft een felgekleurd gaas met een enkele marmer aan de binnenkant waarmee de gebruiker het marmer heen en weer tussen hun vingers kan rollen. Het gaas kan worden gebogen, gedraaid en geplet! Een geweldig zakformaat, leuk voelbaar hulpmiddel voor rustig friemelen.
            Calming Marble Fidgets kan kinderen en volwassenen helpen met ADHD, ADD, OCS, autisme, hoge stress- of angstniveaus.
            Aangeraden door Ipek.
            Ervaringen: fijne dingetjes om je handen mee bezig te houden. Is de tweede keer dat ik dit product koop, deze was van goed kwaliteit.
            Reacties (0)
             Er zijn nog geen reacties

             2

             Anxiety Ring Spinner Fidget

             Wil je de hele dag gefocust zijn? Deze draaibare spinner ring is niet alleen een leuke afleiding van gewoontes, maar ook helpt met je angst. Je kunt voorkomen dat mensen om je heen zich rusteloos voelen met een depressie door deze ring te gebruiken om mee te spelen en te draaien om je op het goede spoor te houden.
             De zeer sterke lichtgewicht ring is gemaakt van Titanium. Het ziet er prachtig uit op je hand. Een leuk idee om het als verjaardagscadeau te geven aan je collega of cadeau te doen aan je vriendin
             Aangeraden door Reinier.
             Ervaringen: Super blij met deze mooi ring.
             Reacties (0)
              Er zijn nog geen reacties

              2

              Joystick Pad Fidget

              Leuke retro uitziende fidget Joystick Pad. Deze fidget zit voelt goed in je hand. Verschillende stoffen en vormen brengen een sensatie in je hoofd. Deze fidget retro is gemaakt van rubberen plastic en heeft de vorm van een gamepad.
              Het speelgoed heeft acht functies: een joystick, knoppen, versnellingsroller, massageroller, klikbare schakelaar, draaibare wijzerplaat, veerbelaste schuifregelaar en getextureerde handgreep.
              Met andere woorden, u kunt uw stress verlichten terwijl u de dagen van 8-bits videogames herbeleeft.
              Aangeraden door Tjeerd.
              Ervaringen: Goed voor stressvermindering en concentratie kinderen en volwassenen.
              Reacties (0)
               Er zijn nog geen reacties

               2

               Rainbow Ball Fidget

               Leuke fidget in een ronde vorm. Kleine balletjes worden naar binnen gedrukt en kunnen van plaats naar plaats bewegen. Je hebt dus veel opties om de vingers en het brein van ADHD te veranderen. Een leuk cadeau voor volwassenen en kinderen.


               Best beoordeelde Rugzak van 2021!

               Aangeraden door Zus.
               Ervaringen: Mijn zoon is altijd erg hectisch en mist concentratie.De bal helpt hem veel en hij heeft een goede grip
               Reacties (0)
                Er zijn nog geen reacties

                2

                Tangle Metallic Fidget

                Tangle fidget is een leuke fidget om te friemelen met draaien. De Tangle wordt steeds populairder. Tangle laat je collega Met de tangle blijf je eindeloos friemelen en elke nieuwe figuur hielp om de concentratie te verbeteren.
                De Tangle Fidget kan je helpen stoppen met roken!
                Aangeraden door Sagen.
                Ervaringen: Leuk speelgoed voor mensen die moeilijk stil kunnen zitten.
                Reacties (0)
                 Er zijn nog geen reacties

                 2

                 Thinking Putty

                 Thinking Putty is gemaakt en gemaakt in de VS en het is geweldig spul om mee te spelen en om je geest op je gemak te houden. Het is goed voor de concentratie en focus wanneer je tijdens het luisteren/kijken iets met je handen kunt doen.
                 De zintuiglijke aard van de stopverf maakt het een geweldig hulpmiddel om stress te verlichten; fungeren als een aandacht hulpmiddel; en assisteren bij fysiotherapie voor polsen en handen.
                 Bouw kracht op, verbeter de behendigheid en vergroot de flexibiliteit met deze 6 eenvoudige Thinking Putty-oefeningen
                 Aangeraden door Maddy.
                 Ervaringen: Ik gebruik het vaak tijdens het studeren
                 Reacties (0)
                  Er zijn nog geen reacties

                  2

                  Magnetische Spinner Ringen Fidget

                  Deze fidget bevat 3 ringen met supersterke magneten die je door je vingers kunt rollen, draaien, bewegen. Je kunt met elke ring apart spelen en een eigen figuur maken. Deze fidget helpt je om je creativiteit te stimuleren en tegelijkertijd angst en stress te bestrijden tijdens kantoor- of studie-uren
                  Leuke gadget om aan je collega te geven en te delen met je medewerker
                  Aangeraden door Anke.
                  Ervaringen: Heel leuke ringen die net genoeg magnetisch zijn.
                  Reacties (0)
                   Er zijn nog geen reacties

                   2

                   Anti-stress MagneetBouwset Fidget

                   Leuk cadeau voor thuis of op kantoor om op het bureau te hebben.
                   27 stalen ballen die zelf niet magnetisch zijn en 36 supersterke neodymium staafmagneten om te helpen bij 3D-artwork en om je hersenen te kalmeren tijdens een drukke dag.
                   Aangeraden door Nan.
                   Ervaringen: Hele fijne bezigheid
                   Reacties (0)
                    Er zijn nog geen reacties

                    2

                    Mega Squishy Soft StressBal Fidget

                    Jumbo Squishy ball extra soft.
                    Funcadeaus, Fidgets, Speelgoed
                    Aangeraden door Joost.
                    Ervaringen: Super fijn om in je hand te hebben, echt fidget
                    Reacties (0)
                     Er zijn nog geen reacties

                     2

                     Luxe Multifunctioneel 2-in-1 balpen fidget

                     De magneetgelpen is een supersterke magneet, onbreekbaar en verbleekt niet. 13 magneetringen, 12 stalen bollen, 3 vullingen, 2 condensatorkoppen. Met deze pen kan je talloze vormen, figuren maken.
                     Met deze pen maak je taalloze vormen, figuren. Iets schrijven voor ADHD-er was nog nooit zo leuk. Top fidget om te schrijven!
                     Aangeraden door Nadia.
                     Ervaringen: Mooie pen en magneet. Cadeau gekregen van mijn collega. Hij kan alle kanten
                     Reacties (0)
                      Er zijn nog geen reacties

                      Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets

                      Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets
                      Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je collega of wil je tijdens een zoomgesprek minder spanning op kantoor? Wat is de beste fidget toy? Bekijk onze lijst met Top Best Office Fidget Toys en BrainGadgets.

                      Zoek je makkelijkste kamerplanten ? Of een leuke housewarming cadeau?
                      Er zijn makkelijke planten en er zijn moeilijke kamerplanten. Het is heel leuk om je eigen interieur in te vriezen met een groene plant. We proberen voortdurend onze lijst met beste makkelijkste en populairste woonkamerplanten bij te werken en aan te vullen. Zo kan je altijd de beste planten ideeën en huiskamerplant cadeau kopen.

                      In deze toplijst van onze ideeëngids:
                      handige kantoor gadgets, leuke kantoor gadgets, coole gadgets, office fidget toys, populairste fidget toys, populaire gadgets, spul tegen nagelbijten, best fidget toys, friemelen volwassenen, toys for hands, anti-stress middelen, ADHD snufjes

                      Beste voorjaars schoonmaak tips en handige opberg gadgets van experts

                      Wil jij de lente beginnen met een opgeruimd huis? Een mooi moment om te beginnen met onze checklist en schoonmaakgadgets. Met onze handige gadgets en tips wordt het nog makkelijker en leuker om je huis opnieuw in te richten.


                      Stem op een van de 3 naar de verlanglijstje →

                      Top 15 gadgets voor de thuis sporter

                      Met de zomer in het verschiet wil iedereen er weer piekfijn uit zien, alleen heeft niet iedereen zin om daar voor naar de sportschool te gaan. Daarom hebben wij deze lijst samengesteld met 15 praktische gadgets voor thuis sporters.


                      Stem op een van de 12 naar de verlanglijstje →

                      Top bijzondere, moeilijkste en de leukste legpuzzels om direct te kopen

                      Op zoek naar een leuk puzzelcadeau voor jubileum of verjaardag? In onze selectie van Top bijzondere, moeilijkste en de leukste legpuzzels om direct te kopen zijn coole legpuzzels waar je echt van kunt genieten.
                      Stem op een van de 19

                      naar de verlanglijstje →

                      Top 10 gadgets voor bij het bakken

                      Heb je zin om te bakken maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die van bakken houdt? We hebben de lijst voor je gemaakt met alle broodnodige bakgadgets.
                      Stem op een van de 14

                      naar de verlanglijstje →

                      Laatst toegevoegde ranking lijst

                      Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

                      Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


                      Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

                      In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

                      Lees meer over Onze Top Ranglijsten