Het ranglijsten fanplatform

over alles van sport tot eten, gadgets en cadeaus

TOP 10 Leukste Kaartspellen

Op zoek naar de leukste kaartspellen? Kaartspellen met je familie of gezin? Gezellig spellen met kaarten met een groep vrienden? We weten heel veel kaartspellen!
Wat zijn echt goede kaartspellen waar je avonden plezier aan kunt hebben? Hier is onze top lijst met de TOP 10 leukste en beste kaartspellen van dit moment.

Wil je een uniek spel bestellen, kijk hier!


Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

1

Kakkerlakkenpoker Kaartspel

Eenvoudig blufspel. Voor mensen met een strakke pokerface.
bekijk Kakkerlakkenpoker


29 stemmen

2

2

De Crew Kaartspel

Uitdagend slagenspel waar je lang plezier van hebt. Bekroond met de Kennerspiel des Jahres 2020! Coöperatief kaartspel met 50 missies in de ruimte voor 2–5 spelers.
kopen De Crew Kaartspel


28 stemmen

2

3

Phase 10, Kaartspel

De eerste speler die alle 10 verschillende fasen van het kaartspel voltooit, wint het spel. Dit kaartspel van Mattel Games is geschikt voor 2 – 6 spelers.


Aangeraden door Jelle
Ervaringen: Leuk en simpel spel om te spelen


28 stemmen

2

4

Saboteur Kaartspel

Goudzoekers en saboteurs. De dwergen proberen via de gangen een route naar een kaart met een verborgen edelsteen aan te leggen. De saboteurs proberen dit te verhinderen. Saboteur kaartspel is voor 3-10 spelers.
bekijk Saboteur Kaartspel


27 stemmen

2

5

Codenames - Gezelschapsspel

Vijfentwintig spionnen liggen op tafel. Eén speler van elk team weet welke bij zijn team horen. Codenames: winnen of verliezen, het is leuk om de aanwijzingen te achterhalen.
bekijk Codenames Kaartspel


24 stemmen

2

6

UNO Kaartspel

Het kaartspel UNO lijkt sprekend op het kaartspel Pesten. Kaartspel dat door zijn eenvoud geschikt is voor iedereen. Het is een makkelijk spel snel aan te leren.
bekijk UNO Kaartspel


24 stemmen

2

7

Piraten Bridge Kaartspel

Tactisch slagenspel met verrassende wendingen in piratenthema. Super leuk spelletje! Dit spel is elke keer een succes als het op tafel komt. Super leuk spelletje! Dit spel is elke keer een succes als het op tafel komt.
bekijk Piraten Bridge Kaartspel


22 stemmen

2

8

Skip-Bo Kaartspel

Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten op volgorde te leggen (2, 3, 4, 4). Super leuk spel en makkelijk te leren. Duurt vaak ook niet te lang.
kopen Skip-Bo


22 stemmen

2

9

Ligretto Groen

Snelheid, redenering en reacties zijn essentieel bij het spelen van Ligretto. Iedereen speelt tegelijkertijd en probeert zoveel mogelijk kaarten in oplopende volgorde naar de gemeenschappelijke stapels te leggen.
bekijken Ligretto Groen


22 stemmen

2

10

Taco Cat Goat Cheese Pizza

of Taco Kat Geit Kaas Pizza! Dit spel is echt hilarisch en Gegarandeerd plezier.
bekijken Taco Cat Goat Cheese Pizza Card Game


22 stemmen

2

11

Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstalig Kaartspel

Exploding Kittens is een fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens.
bekijken Exploding Kittens


21 stemmen

TOP 10 Leukste Kaartspellen

Wat vind jij het leukste kaartspel?

Meer rankings over alles, gestemd door iedereen

Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je collega of wil je tijdens een zoomgesprek minder spanning op kantoor? Wat is de beste fidget toy? Bekijk onze lijst met Top Best Office Fidget Toys en BrainGadgets.
Stem op een van de 19

naar de ranking →

TOP 10 beste cooperatieve bordspellen 2022

Speel lekker en werk samen met de leukste coöperatieve bordspellen op de markt. Om je een voorsprong te geven bij het vinden van de beste coöperatieve bordspellen, hebben we hier enkele favorieten verzameld.
Stem op een van de 18

naar de ranking →

TOP 20 beste wandelgadgets en tips om Pieterpad te lopen voor echte buitenmensen 2022

Hou je van de natuur en je gebogen buitenmens? Of ben je op zoek naar een top gadget cadeau voor iemand die het Pieterpad Wandelavontuur wil lopen? Of ben je op zoek naar tips voor beginnende wandelaars?
Stem op een van de 23

naar de ranking →
alle rankings

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

Lees meer over Onze Top Ranglijsten