Beste bordspellen, kaartspellen en dobbelspelletjes voor 2 personen

Samen een interessant en grappig spel spelen kan een geweldige manier zijn om samen tijd door te brengen en te ontspannen door iets als koppel te doen. Verrassend genoeg zijn er talloze bordspellen, kaartspellen en dobbelspellen voor 2 personen. Dergelijke spellen zijn een geweldig idee voor een date night of om iets te doen tijdens je vakantie.

Het is een leuk idee om een spel voor 2 personen cadeau te doen aan je ouders of een stel.

Geniet dus van onze nieuwe topselectie "Beste bordspellen, kaartspellen en dobbelspelletjes voor 2 personen"Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

Codenames Duet XXL, kaartspel voor 2 om samen te winnen

Een leuk kaartspel voor een stel dat wil leren hoe ze samen kunnen winnen en elkaar beter willen begrijpen.


Het beste op woorden gebaseerde coöperatieve bordspel.

10+ jaar, 2 spelers, Moeilijkheidsgraad: Moderate, 15 minuten

Leuke kaartspellen voor 2!

Aangeraden door Nikki. Ervaringen: Superleuk spel voor twee personen, onwijs veel opties mogelijk dus het spel gaat heel lang mee.

2

Doomlings, is net zo leuk als snel

Op zoek naar een eenvoudig en grappig spel voor twee? Dit wordt ten zeerste aanbevolen. Binnen 5 minuten ken jij de regels en kun je kiezen hoe lang je het spel wilt maken.


In dit eenvoudige kaartspel verzamel je je punten over verschillende rondes, tijdperken en catastrofes genoemd. Je wint door de hoogste score te behalen voordat de derde en laatste catastrofe het einde van de wereld teweegbrengt!

Het beste van dit spel is dat je het aantal catastrofes en de lengte van het spel ook kunt veranderen.

Kortom, dit is een zeer uniek spel dat niet veel mensen hebben en het is een heel leuk spel om met het gezin van te genieten als je het spel begrijpt.

10+ jaar, 2-6 spelers, Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig, 20-45 minuten

Aangeraden door Dorris. Ervaringen: Doomlings is een grote favoriet geworden tijdens onze familiebord-/kaartspelsessies op zondagmiddag! Het lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld, maar is eigenlijk heel gemakkelijk te begrijpen. Het is een geweldig spel dat de aandacht van het hele gezin vasthoudt, zelfs onze videogametiener.

2

Saboteur: Het duel Kaartspel, spel om elkaar in de weg te lopen

Eenvoudig, grappig en spannende spel voor 2 en meer. Je kan tegen elkaar bluffen en elkaar tactiek breken. 


Goudzoekers en saboteurs. De dwergen proberen via de gangen een route naar een kaart met een verborgen edelsteen aan te leggen. De saboteurs proberen dit te verhinderen.
8 - 99 jaar, 3 tot 10 spelers, 30 minuten, simpel en grappig kaartspel

Aangeraden door Merlina. Ervaringen: Dit spel is ontzettend leuk voor als je met z'n tweeën bent.

2

Skip-Bo Kaartspel, bouwstapels kaartspel

Dit spel zal je lang vermaken en is leuk om met twee personen te spelen

Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten op volgorde te leggen (2, 3, 4, 4). Super leuk spel en makkelijk te leren.
Duurt vaak ook niet te lang.

7 - 99 jaar, 2 tot 6 spelers, 30 minuten, simpel en strategisch kaartspel

Aangeraden door Kanjer. Ervaringen: Met dit spel ben je heel lang zoet het is leuk om te spelen

2

Exploding Kittens Originele Editie, Russische roulette kaartspel voor 2

Dit grappige kaartspel wordt met elke kaart die je trekt steeds intenser, omdat er minder kaarten in de stapel zitten, wat een grotere kans betekent dat het katje wordt getrokken en ontploft.


Exploding Kittens is een fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden.
Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens.

7 - 99 jaar, 2 tot 5 spelers, 15 minuten, snel en tactisch kaartspel

Aangeraden door Casper. Ervaringen: Exploding kittens is het beste spel dat we in tijden hebben gespeeld.

Beste bordspellen, kaartspellen en dobbelspelletjes voor 2 personen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een stel of je vriendin om samen te spelen? In deze lijst hebben we de grappigste en beste games verzameld om voor tweens te spelen. Hierdoor kun je gemakkelijk kiezen welk spel je uit onze leuke gids voor iemand wilt kopen.

Waarom spelletjes voor 2 zo leuk zijn?

Spelletjes ontworpen voor twee spelers bieden een boeiende en persoonlijke ervaring, waardoor deelnemers zich kunnen verdiepen in strategische gevechten, coöperatieve uitdagingen of onderlinge concurrentie. De intimiteit van een setting voor twee spelers verbetert de communicatie, de besluitvorming en het algehele plezier van de game-ervaring. Of het nu gaat om een bordspel, kaartspel of videospel, de dynamische interactie tussen twee spelers zorgt voor een unieke en vaak gedenkwaardige spelsfeer.

Leuk cadeau idee!

Absoluut! Een spel voor twee kan een uitstekend cadeau zijn. Het is een doordachte keuze die gedeelde ervaringen en quality time tussen de ontvangers stimuleert. Of het nu een bordspel, kaartspel of een videogame voor twee spelers is, het laat zien dat je rekening hebt gehouden met hun interesses en de mogelijkheid voor hen om samen van de activiteit te genieten. Bovendien kan het een veelzijdig cadeau zijn dat geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Aan wie geef jij spelletjes voor 2 cadeau?

Spellen voor twee zijn geweldige cadeaus voor koppels, goede vrienden of familieleden die graag samen quality time doorbrengen. Ze kunnen vooral gewaardeerd worden door degenen die waarde hechten aan interactieve en gedeelde activiteiten. Of het nu gaat om een romantische avond, een vriendschappelijke wedstrijd of een ontmoeting tussen broers en zussen, spellen voor twee zijn geschikt voor verschillende relaties en gelegenheden.
Jij bent op het juiste adres als je een antwoord voor hebt gezocht: leuke spelletjes voor 2 personen, gezelschapsspel voor 2, bordspellen voor 2 personen, top 10 spellen 2 personen, bordspellen voor een date, games voor 2 personen

De top 12 survival gadgets van 2024 voor jou!

Wanneer iemand van survivallen houdt, zijn er heel wat verschillende gadgets die je iemand cadeau kunt geven. Survival gadgets zijn er tegenwoordig volop. Je kunt het zo gek niet bedenken en je hebt er wel een survival versie van.


Stem op een van de 12 naar het verlanglijstje →

Top 12 kantoorgadgets voor een ideaal kantoor

Op zoek naar de meest ideale kantoorgadgets? Wil je slimme gadgets en leuke cadeau-ideeën voor in je kantoor vinden? Lees verder en ontdek de beste tips, weetjes en kantoorgadgets in onze top lijst!
Stem op een van de 12

naar het verlanglijstje →

Laatst toegevoegde ranking lijst

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten