Aangenaamste geluiden ter wereld

Aangenaamste geluiden ter wereld

03 MAART is een Internationale Dag van de Muziekvrijheid en een Internationale Dag van het Gehoor. Er zijn meer dan 360 miljoen mensen met gehoorproblemen. Onder het motto "zorg voor je oor" hebben we een top lijst gemaakt met de mooiste geluiden ter wereld.


Geluid is niet alleen wat we kunnen horen, maar ook wat we kunnen voelen. Onze hersenen kunnen verschillende effecten krijgen van wat we horen. Er zijn ook methoden om met het geluid voor het welzijn van uw lichaam, geest en ziel te zorgen. Geluidstherapie kan een diepgaand en positief effect hebben op het langetermijngeheugen.

Aangename geluiden kunnen je snel kalmeren en je hersenen in een ontspannen toestand brengen, zodat je kunt ontspannen terwijl je favoriete geluiden op de achtergrond spelen. Geniet van onze lijst en vergeet niet te stemmen op je liefste geluid ter wereld!


Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

Stromend water, aangenaamste geluiden

Als u tijd in de buurt van water doorbrengt, zult u ongetwijfeld de krachtige kalmerende effecten van water voelen. Waarom is het geluid van vallend water of stromend water zo aangenaam? Dat komt omdat onze hersenen het zachte en gestage geluid van bewegend water interpreteren als een niet-bedreiging die ons in een meer ontspannen toestand brengt.
Wilt u een meer ontspannende omgeving creëren in uw huis of kantoor? Waterfontein zijn geweldige gadgets die rust uitstralen: bevordert een meditatieve staat, bevordert de creativiteit, verbetert je fitnessinspanningen.
Koopadvies: geliefde housewarming cadeau of relax pakketje
Aangeraden door Thomas.
Review: Het is heel origineel en na een jaar is het net als de eerste dag dat ik er alleen water op doe als het niveau daalt.

2

Geluid van het koffiezetten, aangenaamste geluiden

2

Hartslag, aangenaamste geluiden

2

Applaus, aangenaamste geluiden

2

Donder, aangenaamste geluiden

2

Knetterend vuur, aangenaamste geluiden

2

Zeegeluiden aan het strand, aangenaamste geluiden

2

Geluiden van regendruppels uit het raam

2

De knal van een champagnekurk, aangenaamste geluiden

2

Giechelen van een baby, aangenaamste geluiden

2

Bier schenken geluid, aangenaamste geluiden

2

Vogelgezang en Vogelgeluiden, aangenaamste geluiden

  


Vogelzang is een van de meest aangename geluiden van de natuur. Je kunt heel snel ontspannen of een glimlach krijgen als je de vogels hoort en fluit. En het fijne gevoel van een wandeling in het lentebos is een gevoel dat je krijgt van deze gadget.
Dit muziekdoosje, zwitscherbox heeft een leuke vorm van een klein huisje en speelt elke keer dat je langs loopt een vogelgezang. En verlichting en een timerfunctie maken van de natuurklankkast een ideaal relax gadget op je nachtkastje in stressvolle tijden en onrustige nachten.
Ook fijn dat je de box neer kunt zetten met de zuignappen of aan de muur kunt plakken.
Koopadvies: Een leuk verjaardagscadeau voor iemand die ontspanning kan gebruiken van tijdsdruk of veel moeite heeft met slapen.

Aangeraden door Evelin. Ervaringen en Reviews: Sterk aanbevolen. De box staat in onze badkamer, ongeveer 2,5 meter van de deur en reageert direct als de deur 's nachts wordt geopend.

2

Voetstappen in de sneeuw, aangenaamste geluiden

2

De klap van een perfect uitgevoerde (en 100% consensuele) butt-slap

Aangenaamste geluiden ter wereld

Aangenaamste geluiden ter wereld
Maak kennis met onze top lijst van de mooiste geluiden ter wereld voor je plezier en te relaxen.


Zoekwoorden en Tags:
  • music relax
  • help me relax
  • mediteren ontspannen
  • zich binnenshuis terugtrekken om te ontspannen
  • leer ontspannen
  • relax cadeau vrouw
  • relax ruimte

De top 9 beste massage gadgets Ontspannen in stijl

Wil je ontspannen in stijl of ken je iemand die van gadgets houdt? Het is ideaal om te ontspannen met massage gadgets. Het maakt niet uit of je nu last hebt van spierpijn of gewoon lekker wilt ontspannen, massage gadgets komen altijd goed van pas.
Stem op een van de 9

naar het verlanglijstje →

Met deze 8 kleding gadgets zie je outfit er altijd strak uit!

Heb je zoveel kleding dat je niet meer weet wat je ermee moet doen? Heb je problemen met je kleding die je wil oplossen? Wij hebben hier verschillende gadgets voor op een rijtje gezet. Deze gadgets zijn ideaal als je iemand die van kleding houdt een leuk cadeautje wilt geven.

Ben je al benieuwd naar onze top 8 kleding gadgets? Lees dan snel verder!


Stem op een van de 8 naar het verlanglijstje →

20 leukste en handigste gadgets voor een nieuw huis

Ontdek de essentiële must-haves voor jouw nieuwe thuis! Verken onze lijst met de 20 leukste en handigste gadgets die je leven gemakkelijker en stijlvoller maken. Klaar om te shoppen?
Stem op een van de 2

naar het verlanglijstje →

Laatst toegevoegde ranking lijst

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten