Leuke spelletjes om samen te spelen op de Nintendo Switch

Leuke spelletjes om samen te spelen op de Nintendo Switch

Er is niks leuker dan samen tijd doorbrengen. Spelletjes worden al jaren gespeeld om samen tijd door te brengen. Maar waarom blijven hangen bij een kartonnen bord met van die pionnetjes er op.
Tegenwoordig zijn digitale spelletjes niet meer alleen voor jongere. Een de Nintendo Switch is daar een goed voorbeeld voor. Daarom deze OnzeTop lijst over leuke spelletjes om samen te spelen op de Nintendo Switch. Vergeet je niet te stemmen op jouw favoriet?
De spellen die behandeld worden in deze lijst zijn ook leuk om als cadeau te geven. Daarom hebben we bij elk spel een knop toegevoegd die je direct de mogelijkheid geeft het spel zelf aan te schaven.Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

Mario Party Superstars

Als we het hebben over spellen om samen te spelen mag natuurlijk Mario Party niet ontbreken.
De naam zegt het namelijk al Party het is namelijk tijd voor een feestje. Dit spel geeft het meest herkenbaarheid voor mensen die een groot fan zijn van de traditionele bordspellen. Ga met Mario en zijn vrienden het avontuur aan over vele verschillende soorten borden die elk hun eigen set aan minigames bevat. Je begint net zoals de meeste bordspellen met het gooien van de dobbelsteen en je pion (in dit geval het karakter wat je speelt) op de plek zetten waar je uitkomt. De plek waar je beland kan van alles voor je betekenen. Van het wisselen van plek tot het spelen van een minigame waar je punten en muntjes kan verzamelen. In dit geval is gekozen voor de Mario Party Superstars versie maar de Super Mario party variant is zeker ook een spel om naar te kijken.
De reden voor het kiezen van Mario Party Superstars is omdat deze game net iets meer verschilden minigames en borden heeft op je op uit te leven.
Met dit spel kan je met 4 mensen tegelijk spelen (jezelf + 3 andere) zowel lokaal als online (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

Minecraft

Minecraft is al zins 2011 een ontzettend bekent spel.
Al jaren lang spelen mensen jong en oud het geweldige blokken spel. In Minecraft heb je een aantal manieren van spelen. In Survival moet je proberen te overleven doormiddel van spullen en eten te verzamelen. Zo kan je verschilden wapens en gereedschappen maken om een huis te bouwen, eten te koken en gold te gaan halen in de mijn. Maar kijk wel uit want in de nacht zijn er monsters op pad die je proberen de doden. Maar overdag heb je de tijd om mooie bouwwerken te maken met de spullen die je gevonden hebt.
Naast het bouwen kan je er ook voor kiezen om op ontdekkingsreis te gaan en op zoek te gaan naar nieuwe gebieden, dieren, monsters en eindbazen. De keuze is helemaal aan jouw. Ook kan je er voor kiezen om in de Creative mode prachtige kunstwerken te gaan maken. In deze mode heb je alle blokken en items oneindig tot je beschikking. Je kan maken wat je maar wilt. Wist je dat mensen zelfs complete spellen en landen hebben nagemaakt in Minecraft. Voor de mensen die wat meer uitdaging willen is de Hardcore mode gemaakt. In deze mode speel je net zoals survival maar heb je sneller honger, doen monsters meer schade en als je dood gaat is het spel over.
1 ding is zeker in Minecraft kan je uren genieten.
Ook is het mogelijk samen Minigames online te spelen op vele servers gemaakt door mensen. Hou er wel rekening mee dat je dan online met mensen over de hele wereld speelt en de meeste servers niet van Minecraft zelf zijn.
In Minecraft kan je samen spelen tot 8 mensen zowel online of lokaal met een extra spelcomputer. Heb je maar 1 spelcomputer, dan kan je tot 4 mensen samen spelen. Je scherm wordt dan gesplitst zodat iedereen een stukje scherm krijgt. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

Overcooked 1 & 2

Ga als Chef-kok aan de slag in de keuken om allemaal lekkere dingen te bereiden voor je gasten.
Nou zou je denken, dat is niet zo moeilijk. Maar dan zal je verbazen. Want als het restaurant volloopt en de gasten allemaal grote gerechten willen hebben. Begint de tijd te tikken. Ga samen aan de slag en maak zoveel mogelijk gerechten binnen de tijd. Dit spel is erg competitief en erg snel wegens de tijd die je krijgt.
Maar dat maakt het ook wel weer ontzettend leuk.
Met dit spel kan je met 4 mensen tegelijk spelen (jezelf + 3 andere) zowel lokaal als online (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).
Beide delen zijn als 1 spel verkrijgbaar:

2

New Super Mario Bros. U Deluxe

Iedereen kent het. Al heb je het misschien nog nooit gespeeld heb je er vast en zeker wel eens van gehoord.
Mario al jaren is deze rode lootgieter een icoon onder de mensen. Mario is vooral bekent van zijn eigen platform spel. Ga op reis om je Princes te reden in deze kleurrijke 2D omgeving. Verzamelen spullen en muntjes onderweg en maak je zelf gereed voor de slechteriken die je proberen tegen te houden. Kies er voor elkaar te helpen op je reis of juist dwars te zitten. De keuze maak je zelf. Maar wat je ook kiest, lachen wordt het zeker. Al heb je nog nooit een digitaal spel aangeraakt of een Mario spel gespeeld.
Dit spel is gemakkelijk op te pakken en is een plezier voor de hele familie.
Met dit spel kan je met 4 mensen tegelijk spelen (jezelf + 3 andere).

2

Tussen de samenspeel spellen mag een sportspel niet ontbreken.
Nintendo Switch Sports in de game met allemaal verschilde sporten die kunnen worden uitgeoefend. Het is ook echt de bedoelding dat je gaat bewegen. Door de beweegcensoren in de controllers kan het spel zien welke beweging je doet. Zo worden sporten zoals tennis, golf, voetbal, zwaardvechten en bowlen wel heel echt voor je televisie scherm.
Vergeet daarom ook niet je polsbandje om te doen.
Met dit spel kan je met 4 mensen tegelijk spelen (jezelf + 3 andere) zowel lokaal als online (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

Aangeraden door KennieErvaringen: Ongelooflijk spel! Ik wacht al heel lang op een Wii Sports-vervolg en ik ben weggeblazen!

2

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons is tot vergelijking met andere spellen in deze lijst geen competitief samen speel spel.
Bij Animal Crossing kom je juist tot rust. In het spel verhuisd je karakter naar een onbewoond eiland waar je samen met je andere eiland bewoners van dat onbewoond eiland een prachtig paradijs gaat maken. Ruil je tent in voor een huis die zelf kan inrichten naar smaak. Plant (fruit)bomen om je eiland aan te kleden en het fruit wat er aan groeit weer te verkopen. Verzamel en maak allerlei verschilden spullen van materialen die je vind op het eiland. Doe verschilde activiteiten zoals yoga, koffie drinken in het café en winkelen. Het is zelf mogelijk een museum te bouwen waarin je kunt, fossielen, beestjes/vlinderen en vissen kan verzamelen en ten toon stellen.
1 ding is zeker dit speel geeft uren lang plezier.
Het is mogelijk per spelcomputer 1 eiland aan te maken en daarop met 8 andere te spelen. Je krijgt ieder je eigen huis maar allemaal wel op het zelfde eiland. Spel met 4 mensen (jezelf + 3 andere) tegelijk. Er zijn zowel lokaal als online functies beschikbaar (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

Mario Kart 8 Deluxe

Een race spel mag in deze lijst ook niet ontbreken. Race in Mario Kart 8 Deluxe door kleurrijke circuit met de mogelijkheid onderweg spullen op te pakken om je tegenstanders dwars te zitten.
Speel lokaal met 4 mensen tegelijk (jezelf + 3 andere) en online met vrienden met tot wel 8 mensen tijdelijk (jezelf + 7 andere) of online met willekeurige mensen over de hele wereld. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate is een spel waarin verschillende Nintendo karakters het gevecht aan gaan tegen elkaar of in teams. Probeer doormiddel van de verschillende power ups die je kan oppakken tijdens je gevecht als laatste te eindigen.
Speel met 4 tot 8 mensen tegelijk (jezelf + 3 of 7 andere) dit is afhankelijk van welke spel modus je speelt. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

Captain Toad: Treasure Tracker

Los puzzels op in kleine kleurrijke eilandjes om zo je vriend in noot te redden. In dit spel is de 2e speler een hulp voor de hoofdspeler om puzzels makkelijker op te lossen en spullen makkelijker te vinden.
Dit spel is alleen samen met 1 extra persoon te spelen. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

51 Worldwide Games - Switch

51 spellen in 1 spel dat klinkt als een goede deal. Nu zijn het alleen geen grote spellen maar de titel klopt toch echt. In 51 Worldwide Games kan je schaken, domino, vier op een rij, tafel voetbal, verschilden kaartspellen, bowlen, mens erger je niet en nog veel en veel meer klassieken spelletjes spelen.
Speel samen met een vriend 44 van de 51 minigames.

2

Mario Tennis Aces

Neem het op tegen elkaar in een potje tennis. Speel als je favoriete Mario karakter. De bewegingen die je maakt met de controller ziet het spel. Dus het voelt bijna als je echt aan het tennissen bent. Alleen nu dan voor je tv.
In dit spel kan je er voor kiezen tegen elkaar of teams van 2 te spelen. Zowel lokaal als online. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

Arms

In deze game oven je een vechtsport uit waarbij je voorzien bent van uitrekbare armen. In dit spel zijn box en schiet elementen gecombineerd voor een unieke ervaring. Elke beweging die je maakt met de controllers worden op het scherm vertoont. Het lijkt daarom echt dat je aan het boxen bent. Spring en duik weg om de klappen van je tegenstander te ontwijken.
Je kunt dit spel spelen tegen de computer of een echt persoon lokaal doormiddel van split screen met een tweede controller. Of speel online tegen mensen over de hele wereld. Ook kan je 2 spelcomputers aan elkaar koppelen en zo samen het gevecht aangaan. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).
Speel met 4 mensen tegelijk.

2

Mario Golf - Super Rush

Neem het op tegen elkaar in een potje golf. Speel als je favoriete Mario karakter. De bewegingen die je maakt met de controller ziet het spel. Dus het voelt bijna als je echt aan het golven bent. Alleen nu dan voor je tv.
Je kan lokaal met een vriend samen spelen. Als je met nog 2 andere mensen wil samen spelen is een extra spelcomputer nodig.

2

Luigi's Mansion 3

Ga samen op jacht naar spoken. In Luigi’s Mansion 3 gaat Luigi samen met zijn broer Mario op vakantie. Bij aankomst merk je al dat er in het hotel niet iets pluis is. Luigi wordt midden in de nacht wakker en komt er achter dat het mooie hotel waarin hij is aangekomen veranderd is naar een spook hotel. Wanneer hij zijn broer probeert te vinden komt hij er al snel achter dat hij is ontvoerd door de spoken. Gezamenlijk met zijn spokenvanger, wat eigenlijk gewoon een aangepaste stofzuiger is. Gaat Luigi het gevecht aan met de spoken om zijn broer te redden.
Speel samen lokaal om makkelijker de spoken te vangen of online met 4 spelcomputer tot 8 mensen. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

Super Mario Maker 2

Altijd al je eigen levels in een Mario spel willen maken, dan is dit je kans! In Super Mario Maker 2 is het mogelijk je eigen levels te maken en te spelen. Hoe leuk is het dan dat je samen je eigen gemaakte level kan gaan spelen of iemand kan laten proberen het level uit te spelen.
Speel samen lokaal met ze tweeën.

2

Unravel 2

Je speelt als een Yarny en bouwt een relaties op met een andere Yarny. Je vriendschap groeit terwijl je elkaar steunt tijdens je reis. Je avontuur begint in een koud en imposant land wat uiteindelijk tot bloei. Tijdens je avontuur ben je echt afhankelijk van elkaar dus zorg goed voor elkaar. Daarom is dit spel ontzettend leuk om samen te spelen omdat je elkaar goed moet helpen om verder te komen.
Speel het spel alleen om samen.

2

Among Us

Je ziet gevangen op een ruimteschip en er is een persoon aan boord met slechte bedoelingen. Voltooi opdrachten terwijl je steeds over je schouder moet kijken voor de moordenaar. Als het de passagiers te heet onder de voeten wordt kan er een stemming plaats vinden. Tijdens dit moment kunnen mensen hun vermoeden uiten over wie de moordenaar is en hem doormiddel van stemmen proberen weg te krijgen. Maar pas op als je de verkeerde van het schip gooit is de moordenaar er nog steeds. Probeer uit te vinden die de moordenaar is en zo te zorgen in veiligheid te komen.
Dit spel is leuk om met elkaar te spelen omdat je elkaar recht in de ogen kan aankijken en niet van elkaar weet wie er onschuldig is of juist de moordenaar is.
Speel met 4 tot 15 mensen tegelijk via online of lokaal via wifi. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).

2

1-2 Switch - Nintendo Switch

  


Duik in maar liefst 28 verschillende minigames. Van het melken van koeien, schietgevecht zoals een cowboy, pingpong tot zwaardvechten en nog veel en veel meer leuke unieke minigames.
Speel de meeste minigames samen.

Aangeraden door SamErvaringen: Geweldig spel, zeer verslavend

Leuke spelletjes om samen te spelen op de Nintendo Switch

Leuke spelletjes om samen te spelen op de Nintendo Switch
Er is niks leuker dan samen tijd doorbrengen. Spelletjes worden al jaren gespeeld om samen tijd door te brengen. Maar waarom blijven hangen bij een kartonnen bord met van die pionnetjes er op. Tegenwoordig zijn digitale spelletjes niet meer alleen voor jongere.

In deze toplijst van onze ideeëngids: 

leuke switch games, nintendo switch spellen, nintendo switch spelletjes, nintendo switch spel, nintendo spelletjes, spellen nintendo switch, beste nintendo switch, nintendo switch games

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten