Het ranglijsten fanplatform

over alles van sport tot eten, gadgets en cadeaus

TOP 20 beste wandelgadgets en tips om Pieterpad te lopen voor echte buitenmensen 2022

Onze 'TOP 20 beste wandelgadgets en tips om Pieterpad te lopen voor echte buitenmensen 2022' is onmisbaar voor de beginnende wandelaars die gaan mooiste wandelroutes Nederland lopen.

Wat is het Pieterpad? Wandelavontuur Pieterpad wat is dat?
Het Pieterpad is een van mooiste wandelroutes in Nederland, het is ook langste wandelroute van Nederland. Twee vriendinnen, Toos Goorhuis-Tjalsma uit Tilburg en Bertje Jens uit Groningen, hebben Het Pieterpad in 1978 bedacht. Deze boswandeling en natuurmonumenten wandeling is een van de populairste meerdaagse wandelroute.

Lengte Pieterpad? Hoe lang loop je het Pieterpad? Hoe pieterpad lopen?
Het Pieterpad is onderverdeeld in 26 etappes en is totaal exact 487 kilometer lang. Het hele Pieterpad kan je in drie weken wandelen. Het Pieterpad loopt van Pieterburen in Groningen naar de St-Pieter in Limburg

Hoe Pieterpad lopen?
Pieterpad kan in meerdere manieren afronden: pieterpad lopen, pieterpad fietsen, pieterpad hardlopen. Pieterpad lopen met hond, alleen of met andere wandelaars - alles kan. Wil je pieterpad lopen in de winter? Dan investeer je tijd in voorbereiding pieterpad lopen.

Pieterpad wat meenemen? Tips om wandelen leuk te maken? Pieterpad voor beginners? Voorbereiding Pieterpad lopen?

Je wandeling voorbereiding woord makkelijker, sneller en leuker om slim wandelen met onze ranglijst met beste wandelgadgets en tips. Professionele, creative en handige gadgets en tips in je wandeling maken verschil en laat je voelen als EEN ECHTE BUITENMENS.

Bovendien, cadeautjes voor buitenmens zijn altijd leuk om te krijgen of te geven.
Stem voor de beste en tips en wandelgadgets voor Pieterpad wandelaar uit onze ranglijst!


Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

1

Licht en Compact Verrekijker van National Geographic

Tijdenwandeling Pieterpad kun je in de natuur meer dan 800 dier- en plantensoorten tegenkomen. Bekijken leuke gidsboek voor onderweg. De National Geographic 10x25 is een compacte dakkant verrekijker en ideaal voor velerlei gelegenheden. Met zijn 10x vergroting haalt hij de onderwerpenbehoorlijk dichtbij. Het lichte gewicht en het compact op te vouwen ontwerp zorgen ervoor dat deze krachtige prisma verrekijker overal mee naar toegenomen kan worden. De behuizing en de buizen hebben een rubberen bekleding met grip voor uw vingers, dit maakt deze verrekijker comfortabel en makkelijk in het gebruik. Dat maakt deze prachtige wandelgadgets een van de beste cadeautips voor een wandelaar.
bekijken Pocket Verrekijker


17 stemmen

2

2

Waterdichte draadloze sportoordopjes

Tips om wandelen leuk te maken? Tijden 3 weken lang Pieterpad lopen, wil je misschien je vrienden, familie bellen zonder te stoppen met wandelen. Leuke naar ontspannende musiek of een nieuw boek luisteren (de nieuwste audioboeken) tijdens je hike makkelijk kan met deze slimme wandelgadget Waterdichte draadloze sportoordopjes.
naar Waterdichte draadloze sportoordopjes


9 stemmen

2

3

Design Rains Backpack

Hou je van wandelen in de natuur maar ben je niet zo'n doorgewinterde? Wil je wandelen in de natuur maar wil je toch een beetje schoonheid uitstralen? Deze rugzak is een prachtig design item om comfortabel en stijlvol buiten te zijn zonder een "wollen sokken gevoel".
bekijken Design Rains Backpack


7 stemmen

2

4

3-in-een Draagbare Draadloos Waterkoker en Koffie en Thee Apparaat

Altijd en overal een vers kopje koffie of thee. Deze koffiemachine in zakformaat overal mee naar toe te nemen! De portable koffiemaker is handig op te laden in het stroom en kan met USB worden gekoppeld aan een portable oplader. De koffiemaker werkt ook op batterijen, Ideaal! Een van de beste gadget om je confortable in natuur te voelen.
bekijken 3-in-een Draagbare Draadloos Waterkoker en Koffie en Thee Apparaat


6 stemmen

2

5

Alle weersomstandigheden notitieboek en een pen

De natuur is mooi! Je wilt het schrijven van je gedachten of het maken van een aantekening missen. Of je houdt van een schets en wil tijdens een korte pauze snel een tekening maken. In de natuur ontkom je niet aan vocht. We hebben een slimme oplossing voor je - Notebook Rite in the Rain. Het is dé oplossing en een topgadget om te schrijven bij slechte weersomstandigheden.
bekijken Watervast boekje voor slechte weers


6 stemmen

2

6

De Pieterpad wandelgids

Een van de belangrijkste tips voor Pieterpad-wandelaars is om meer te lezen over het Pieterpad. Lopend van Pieterburen in Groningen naar de Sint Pietersberg loop je in verschillende regio's en omgevingen. De bekendste wandelroute van Nederland vind je bij de rood-witte markering. Maar padmarkering is niet altijd gemakkelijk te zien. Er zijn leuke draaiboeken over het Pieterpad met duidelijke instructies, plattegronden en verhalen. De wandelgidsen geven gedetailleerde routebeschrijvingen, wandelkaarten en een berg achtergrondinformatie met foto's dat je altijd op de goede weg bent!
bekijken collectie van De Pieterpad wandelgids


5 stemmen

2

7

Handige multitool voor kamperen en buiten

Onze tip: neem voor succesvol kamperen niet te veel mee. Een handig hulpmiddel Camera creditcard multitool heeft dertien functies. In de vorm van een sleutelhanger heeft deze slimme gadget meer dan 13 functies: zaag, mes, liniaal, diverse sleutels en schroevendraaiers en natuurlijk een flesopener. Fantastisch en leuk cadeautje voor je vriend of vriendin die graag op pad wil!
kopen Handige multitool voor kamperen


4 stemmen

2

8

Licht Opvouwbaar Wandelstokken

Bij veel lopen heeft je rug veel steun nodig. Wandelstokken zijn een van de beste uitrustingen voor de wandelaar die het Pieterpad wil lopen. Deze trekkingstokken hebben een Innovative Folding System en zijn voorzien van een uniek en gebruiksvriendelijk vouwsysteem. Gebouwd voor uw comfort.
bekijken Licht Opvouwbaar Wandelstokken


4 stemmen

2

9

Design hexagon foto's aan de muur

Wandelen in de natuur is onvergetelijk. Je ziet mooie dingen, je leeft je leven, je bent onderdeel van de natuur. Hoe leuk zou het zijn om deze ervaringen in je dagelijkse leven te verwerken. Om thuis of op kantoor elke dag in het wandelavontuur van het Pieterpad te duiken. Deze hoogwaardige aluminium zeshoekige muurfoto's zullen uw dagelijks leven aangenamer maken.
bestellen eigen design hexagon foto's


4 stemmen

2

10

Handen vrij hondenriem, heupriem voor natuurwandeling

Als je in het natuur of op het pieterpad met hond loopt, ken je de problemen dat je geen handen vrij hebt. Deze heupriem is je beste gadget om met de hond te lopen en je handen vrij te hebben. Er zitten twee handvatten aan: één om de lijn kort te houden en de ander voor normaal wandelen.
bekijken Handen vrij hondenriem


3 stemmen

2

11

Krachtige Mini Zaklamp

Ter voorbereiding op pieterpad lopen moet je rekenning houden met "hoe laat wordt het donker" en "hoe laat wordt het licht". Wandelen in het donker is niet leuk, het kan ook gevaarlijk zijn. Deze kleine praktische zaklamp heeft een hoge lichtopbrengst en gebruikt duurzame technologie. Leuke cadeau-idee voor een beginnende wandelaar en slimme gadget tip als antwoord op de vraag "pieterpad wat meenemen".
bekijken Krachtige Mini LED Zaklamp


3 stemmen

2

12

Waterdichte Wandelsportsokken

Het Pieterpad is 487 kilometer lang. Leuk... Je loopt langs natuurlijke wateren en buitengebieden met veel water en buien, waardoor je voeten snel nat kunnen worden. Voorkom pijnlijke voeten met deze waterdichte sokken van hoogwaardig materiaal. Droge sokken zijn aan te raden voor je wandelplezier en wandelgeluk. Perfect cadeau voor beginnende wandelaar!
naar Waterdichte Wandelsportsokken


2 stemmen

2

13

Robuuste stalen design drinkfles voor buitenmensen

Tijdens lopen je verliest veel water uit je lichaam. Ook als het regent! Een van meest belangrijste tips voor de wandelaar - meeneem genoeg water. Je moet minimal 50 ml per 1 kilometre drinken. Goede drinkfles is een 'must'. We raden deze prachtige Robuuste stalen design drinkfles als een cadeau tip en wandelbenodigdheden. Sterk, stoer, robuust, sexy.
bekijken Design drinkfles voor buitenmensen


2 stemmen

2

14

Gezonde Sportsnack met natuurlijke ingrediënten

Met wandelen verbrand je veel calorieën. Als je langzaam loopt met een snelheid van 3-5 km/u, verbrand je 3,5 calorieën per lichaamsgewicht in kilogram, per uur. Het is ongeveer 50-60 calorieën per km wandelen. stevig wandelen met 5-6 km/u is 4,3 calorieën, of 60-80 calorieën per km wandelen. Wil je het hele Pieterpad gezond bewandelen - denk onderweg aan gezonde voeding en tussendoortjes om je lichaam energiek en stabiel te houden. Als tip hebben we Gezonde Sport Snack met natuurlijke ingrediënten voor je gevonden.
bekijken Gezonde Sportsnack voor wandelaar


2 stemmen

2

15

Plan en boek je verblijf vooraf

Een belangrijke pieterpad lopen tip is om je pieterpad wandeling in je eigen etappes te verdelen en op tijd een verblijf te kiezen. Het Pieterpad is een lange route. Op sommige plaatsen moet je veel tijd besteden om van een verblijf locatie naar het pad te kommen. Goed plannen, campings langs pieterpad uitzoeken en vooraf campings of verblijf boeken is het antwoord "hoe een wandeling leuk maken".
bekijk campings langs Pieterpad


1 stemmen

2

16

Milieuvriendelijke Thermos Voedselcontainer

Het is handig om tijdens het wandelen over het Pieterpad een snack of lunch mee te nemen. Praktisch en stijlvol, FLASKE-voedselpotten helpen je om je onderweg beter voor te bereiden en plastic afval te verminderen. De milieuvriendelijke voedselcontainer met schroefdeksel is 100% lekvrij en condensvrij worden aanbevolen en zijn slimme gadgets voor wandelaars. FLASKE's voedselcontainers houden voedsel warm of koud. Goede tip voor Pieterpad-wandelaar.
bekijken FLASKE Thermos Voedselcontainer


1 stemmen

2

17

MAKE-UP SPIEGELTJES voor onderweg

In de natuur zijn betekent niet dat je eruit moet zien als een neanderthaler. Sommige lichtgewicht beautygadgets zouden erg handig zijn en zullen je meer comfort geven. Omdat een deel van de route onder de bomen en in het bos loopt, raden we je deze design make-up spiegels aan. Die spiegels zijn licht van gewicht en hebben unieke prints van de Nederlandse steden. Geweldig cadeau voor iemand die in de natuur wandelt
bekijk MAKE-UP SPIEGELTJES voor onderweg


1 stemmen

2

18

Waterdichte telefoonzakje voor paspoort & betaalpassen

In Nederland kan het weer elke minuut veranderen. Je loopt over een pad in het bos en plotseling begint het van een zonnig weer te miezeren. Je telefoon, documenten en betaalpassen hebben een veilige plek nodig, maar moeten ook binnen handbereik zijn. Dit is een perfecte gadget om een pijnlijke situatie met natte telefoons en natte documenten te voorkomen. Beschermt je waardevolle spullen tegen water, sneeuw of vuil.
bekijken Waterdichte Telefoonhoesjes


1 stemmen

2

19

LED Veiligheids armbanden

Wandelen in natuurmonumenten laat je vaak ver van de wereld. Het kan snel donker worden. Het is slim om jezelf zichtbaar te maken voor fietsers en andere wandelaars. Deze super felle LED lampjes zijn gemaakt van reflecterend materiaal. Biedt meer zichtbaarheid dan andere reflectoren en reflecterende sportuitrusting. Onmisbaar gadget bij het uitlaten van de hond of tijdens andere buitenactiviteiten.
bekijken Veiligheids armbanden


1 stemmen

2

20

Make Your Moments Fly Drone

Je maakt nieuwe herinneringen met deze kleine en krachtige drone. Met deze drone maak je onvergetelijke beelden van natuur en omgeving. Compacte alleskunner is gemakkelijk te gebruiken door beginners zonder verlies van beeldkwaliteit. Leuke foto- of videobeelden voor je instagram zijn gegarandeerd met deze 12 megapixel camera drone. Laat je vrienden en familie fantastische beelden zien van de Pieterpad-natuur!
bekijk Compacte en Krachtige Drone


1 stemmen

TOP 20 beste wandelgadgets en tips om Pieterpad te lopen voor echte buitenmensen 2022

Hou je van de natuur en je gebogen buitenmens? Of ben je op zoek naar een top gadget cadeau voor iemand die het Pieterpad Wandelavontuur wil lopen? Of ben je op zoek naar tips voor beginnende wandelaars?

Meer rankings over alles, gestemd door iedereen

Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je collega of wil je tijdens een zoomgesprek minder spanning op kantoor? Wat is de beste fidget toy? Bekijk onze lijst met Top Best Office Fidget Toys en BrainGadgets.
Stem op een van de 19

naar de ranking →

TOP 10 beste cooperatieve bordspellen 2022

Speel lekker en werk samen met de leukste coöperatieve bordspellen op de markt. Om je een voorsprong te geven bij het vinden van de beste coöperatieve bordspellen, hebben we hier enkele favorieten verzameld.
Stem op een van de 18

naar de ranking →

Beste Disney prinses aller tijden ranklijst

de meest charmante, dappere, oprechte, avontuurlijke en geliefde Disney-prinses
Stem op een van de 12

naar de ranking →
alle rankings

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

Lees meer over Onze Top Ranglijsten