TOP 20 lelijkste auto's die je vandaag in je buurt kan zien

TOP 20 lelijkste auto's die je vandaag in je buurt kan zien

Je ziet een splinternieuwe auto ziet van een merk waar je zo dol op bent vlak voor je ogen. En deze auto is zo lelijk dat hij je ogen pijn doet. Sommige voertuigen zijn ontworpen als een meesterwerk, dus het is een genot om te zien. Maar aan de andere kant zijn er echt vreselijke, uiterst lelijk uitziende dingen die om de een of andere reden als auto's worden geclassificeerd en op de openbare weg zijn toegestaan. Je kunt gewoon niet stoppen met denken hoe deze catastrofale auto's in vredesnaam het groene licht kregen voor hun saaie productie.

Maak kennis met onze lijst met de lelijkste auto's ter wereld die je in je buurt kunt zien. Sommige van de lelijke auto's in deze lijst hebben enorm veel succes geboekt in termen van verkoop! Het lijkt erop dat mensen de looks niet erg serieus nemen, al moet gezegd worden: je kunt het boek niet echt beoordelen op zijn omslag.

Wil je overal tanken met de beste prijs? kijk hier!Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

Fiat Multipla

Meerdere keren wordt de moderne Fiat Multipla uitgeroepen tot de lelijke auto van de wereld. Een kind van de Italiaanse autofabrikant FIAT. De productieperiode was van 1998 tot 2010. Fiat Multipla wordt meestal vergeleken met een muffin en de mopshond tegelijk. Deze auto is erg populair onder de generatie babyboomers. Dus lelijk zijn beperkt deze auto niet tot een zeer praktische auto. Er zijn ongeveer 3 miljoen stuks geproduceerd.

2

Nissan Cube

Een van de meest bizar uitziende auto's die je op straat ziet. Erg populair bij oudere stellen of 'ik ben andere' jongere mensen, het geeft een raar gevoel door er alleen maar naar te kijken. Het voelt alsof deze auto in strijd is met de luchtodynamische wetten. En natuurlijk ziet de Nissan Cube eruit als een kubus op de wielen. Sommige mensen op internet komen met de vraag 'Mensen met een Nissan Cube: waarom?'. Nissan begon met de productie van Nissan Cube sinds 1998.

2

Tesla Cybertruck

Een truck met de snelheid van een sportwagen? Waarom niet? De Amerikaanse autofabrikant Tesla probeert duurzaamheid en tegengestelde gedachten te combineren in dit vreemd gesneden stuk metaal. Machines tegen de mensheid, het is misschien de eerste gedachte dat je naar deze auto kijkt. Het is absoluut bizar uitziende pick-up truck op batterijen.

2

Nissan Juke

De Nissan Juke is een van de auto's op internet die erg afgekeurd zijn. Deze SUV wordt sinds 2010 geïntroduceerd door de Japanse autofabrikant Nissan. Deze auto heeft de styling van een colafles. Bij de eerste aanblik krijgen veel mensen een vreemd gevoel bij deze auto. Als we kijken naar miljoenen productieaantallen, moeten we toegeven dat er veel mensen zijn die een heel speciale smaak hebben in auto's.

2

Toyota Prius

Toyota Prius is een belangrijke deelnemer in het wegverkeer geworden. Dit voertuig kan een klassieker worden genoemd, geïntroduceerd in 1997 door de Japanse autofabrikant Toyota, het was de eerste in massa geproduceerde volledig hybride elektrische auto. Er rijden meer dan 6 miljoen Prius op de weg. Op de een of andere manier komt Toyota Prius vaak in de lijst van meest gehate auto's terecht. Misschien omdat Prius-rijders de neiging hebben om langzaam te rijden. Sommigen vergelijken Prius zelfs met een boze guppy.

2

BMW i3

De BMW i3 is een elektrische hatchback met hoog dak, geproduceerd door BMW, geïntroduceerd in 2013. Deze auto is uitgeroepen tot World Car of the Year Awards 2014 in twee categorieën. Het ziet er eigenzinnig en vreemd uit.

2

Fiat 500L

"Wat een lelijke auto" riep iemand op reddit op de foto van Fiat 500L. Deze auto zegt tegen je "Ik ben een compacte sedan geboren, maar heb altijd al een minibus willen zijn". Nissan introduceerde deze kruising in 2012. Er worden meer dan een half miljoen Fiat 500L geproduceerd.

2

Honda Clarity

Kunnen voertuigen op alternatieve brandstof de lelijkheid compenseren? Je vindt Honda Clarity in alle verschillende varianten: waterstof-brandstofcel elektrisch, batterij-elektrisch en plug-in hybride elektrisch. Deze auto wordt in 2008 door Honda geïntroduceerd. Het is de tweede in massa geproduceerde auto op waterstof-brandstofcellen in Californië, na de Toyota Mirai. Groen maar raar lijkend op de helm van Robocop, Honda Clarity maakt deel uit van onze lijst van TOP 20 lelijkste auto's die je kan vandaag in je buurt zien

2

Chrysler PT Cruiser

PT staat voor Personal Transport. Deze auto probeert aantoonbaar een retro-look nieuw leven in te blazen. Het ziet eruit als een replica van een plastic speelgoedauto uit de 90e eeuw. PT Cruiser heeft meer dan 1 miljoen stuks geproduceerd en kan worden omschreven als een schildpad met een schoenendoos als schelp. Er is zelfs een versie met gesimuleerde houten panelen.

2

Acura ZDX

Hoe kun je een uiterlijk van Acura ZDX omschrijven? Het eerste dat in je opkomt, is bubbeltjes. Dit is een middelgrote luxe cross-over SUV geïntroduceerd door het hogere segment merk Honda Acura. Aan alle kanten afgerond geeft deze auto een gevoel van stuk zeep

2

LADA Niva Legend

LADA NIVA is de beste SUV ooit gemaakt ... door de Russische auto-industrie. Als je naar deze auto kijkt, voel je de smaak van wodka op je lippen. Het ontwerp van deze auto kun je vergelijken met een ontwerp van de AK-47, ze zijn waarschijnlijk op dezelfde fabriek geproduceerd. Het is een wonder, maar waarschijnlijk bij gebrek aan alternatief wordt dit model nog steeds geproduceerd en is het goed voor meer dan 3 miljoen exemplaren. Geïntroduceerd in 1977, is dit lelijke kind van LADA 40 jaar lang bijna nooit veranderd!

2

Nissan Murano CrossCabriolet

De Murano CrossCabriolet, die op de 2010 Los Angeles International Auto Show in première ging, werd op de markt gebracht als "'s werelds eerste crossover-cabriolet met vierwielaandrijving." Deze auto was geen groot succes en de Murano CrossCabriolet werd stopgezet na het modeljaar 2014. Zijn uiterlijk wordt vergeleken met de boze glimlach van een buitenaardse schurk. Met een cabriodak naar beneden ziet de CC er gewoon niet goed uit.

2

FORD PUMA ST

2

Citroën C4 Cactus

Compacte SUV geïntroduceerd in 2014 door de Franse autofabrikant Citroën. Het is een uitdaging om een subcompacte crossover SUV te worden genoemd. Schrob alsjeblieft niet de vloermatten van de deuren van de Citroen C4 Cactus, dat zijn AirBump-panelen - onderdeel van het ontwerp. Het was geen verrassing dat de autofabrikant dit grotesk uitziende model doodde.

2

Vauxhall Mokka

De Opel Mokka is een subcompacte cross-over SUV geproduceerd door automerk Opel en Vauxhall sinds 2012. De naam klinkt geweldig totdat je deze auto live ziet. Een wanhopige poging om cool en trendy te zijn, de compacte crossover Mokka laat een gevoel van onevenredigheid achter.

2

MITSUBISHI ICAR

Mitsubishi heeft deze vreemd uitziende stadsauto al in 2006 geproduceerd. De vorm van deze auto kan gekarakteriseerd worden als "een zeer goed ei" of "kristallen bol". Vind je het lelijk genoeg om in de top van de lelijkste auto's te staan?

2

Suzuki Wagon R+

De Suzuki Wagon R + of Suzuki Solio werd geïntroduceerd in februari 1997. De Japanse autofabrikant koos voor maximale ruimte in plaats van esthetiek. Absoluut disproportioneel en tegen de regels van de aerodynamica. Deze auto laat je misschien van zijn lelijkheid scheuren

2

Kia Soul

De Kia Soul is een kleine SUV vervaardigd door de Koreaanse autoproducent Kia. Deze vreemd uitziende auto wordt geïntroduceerd op de Autosalon van Parijs 2008. De aanvankelijke markttargeting voor deze auto was millennials. Op internet associëren mensen Kia Soul met Storm Trooper-auto's, vooral de witte. Naast zijn vreemde uiterlijk staat deze auto echt bij ons in de buurt.

2

Volkswagen Up!

Als we de toekomst aan VW overlaten, zit deze toekomst vol met kleine blikjes op de wielen. Deze kleine stadsauto is heel vaak het slachtoffer van lelijke aanpassingen. "I'm modern" look van Up! eindigt met de achterdeur van deze auto.

2

Chevrolet Colorado

De Chevrolet Colorado is een compacte middelgrote pick-up truck van de Amerikaanse autofabrikant General Motors. Beschouwd als zeer onbetrouwbare vrachtwagen en een van de meest besproken vrachtwagens op de sociale media.

Dit zijn de 10 beste interieur gadgets voor in jouw huis!

Interieur gadgets zijn ideaal om in huis te halen. Op die manier ziet je woning er ineens een heel stuk strakker uit, omdat je de gadgets gebruikt. Ze helpen niet alleen met het organiseren van je woning, maar ook zien de gadgets er gewoon weg erg leuk uit.
Stem op een van de 10

naar het verlanglijstje →

Top 12 kantoorgadgets voor een ideaal kantoor

Op zoek naar de meest ideale kantoorgadgets? Wil je slimme gadgets en leuke cadeau-ideeën voor in je kantoor vinden? Lees verder en ontdek de beste tips, weetjes en kantoorgadgets in onze top lijst!
Stem op een van de 12

naar het verlanglijstje →

Beste retro gadgets en vintage look accessoires als housewarming cadeau

Ben je op zoek naar het beste product voor housewarming cadeau, huwelijkscadeau of verjaardagscadeau voor vrouw of man? Retro gadgets uit onze toplijst zijn ideaal!
Stem op een van de 20

naar het verlanglijstje →

TOP 20 beste en handige auto gadgets

Op zoek naar best handige auto gadgets? Wil je slimme gadgets en leuke cadeau-ideeën voor in je auto vinden? Lees verder en ontdek de handigste tips, weetjes en autogadgets in onze top lijst!
Stem op een van de 24

naar het verlanglijstje →

21 Meest populaire Comfort foods in Nederland

Maar wat eten we nu het vaakst als we 'troosteten'?
Stem op een van de 23

naar het verlanglijstje →

Laatst toegevoegde ranking lijst

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten