Het ranglijsten fanplatform

over alles van sport tot eten, gadgets en cadeaus

TOP 21 meest populaire souvenirs Efteling

Na een dag in de Efteling wil je ook graag een leuk Efteling-souvenir meenemen. Maak je mooiste herinneringen aan de Efteling blijvend met een van de populaire Efteling-souvenirs.

Er zijn tal van souvenirs te koop bij één van de acht Efteling souvenirwinkels verspreid over het park, waaronder knuffels, posters en bekers.

Vrijwel alle Efteling-figuren en attracties hebben een bepaalde link met een Efteling-souvenir. Sinds de opening van het park in 1952 was er een souvenirwinkel in de Efteling.

Maar wat is het meest populaire souvenir in het park het Eftelingpark? Met onze ranglijst "meest populaire souvenir Efteling" proberen we een antwoord op deze vraag te vinden.


Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

1

Het Efteling Familiekookboek

Dit Kookboek is voor het hele gezin met de lekkerste gerechten uit de Wereld Vol Wonderen. Met 35 lekkere en makkelijke gerechten uit dit boek leren je kinderen op een makkelijke manier gerechten te koken. Prachtig vormgegeven boek, prachtige afbeeldingen en helemaal in Efteling-stijl. Het boek neemt je mee door de Efteling met de recepten. Super leuk kookboek, met recepten voor het hele gezin!

bekijk Het Efteling Familiekookboek


12 stemmen

2

2

Efteling Monopoly

Wat is er leuker dan een bordspel spelen met familie en vrienden? Alleen speciale editie Monopoly Efteling om te spelen! Jouw favoriete pretpark ligt op tafel, als pretparkstrateeg ben jij verantwoordelijk voor het succes van de Efteling. Je geniet van bekende Efteling-attracties, sprookjes, schatkistkaarten en nog veel meer. Geweldig cadeau-idee voor Efteling-fans!

bekijk Monopoly Efteling Speciale Editie


11 stemmen

2

3

Paraplu magisch volwassenen


11 stemmen

2

4

ABC Poster Brabant Hollandse-Huisjes.nl

bekijk ABC Poster Brabant op Hollandse Huisjes website


11 stemmen

2

5

Efteling spaarpot

Prachtige spaarpot om je kleingeld te bewaren voor je volgende bezoek bij Efteling. Leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven!

bekijk Efteling Spaarpot


10 stemmen

2

6

Elfje Droomvlucht beeldje

De Efteling-elfjes zijn een begrip. Je ziet Efteling-elfen in het park. Er zijn honderden verhalen en sprookjes met Efteling-feeën. Dit mooie souvenir is een Efteling beeldmaker.

bekijk Efteling Elfje


5 stemmen

2

7

Figurino Raveleijn Ruiter


5 stemmen

2

8

Efteling Fotoboekje 2021


5 stemmen

2

9

8 Carnaval Festival Landenpins


4 stemmen

2

10

IXXI Muurdecoratie Holle Bolle Gijs


4 stemmen

2

11

Knuffel Trol Filas Droomvlucht


4 stemmen

2

12

Schudbol Indische Waterlelies

"De Indische Waterlelies" is ontworpen door Anton Pieck en opende haar deuren in 1966. Dit is al generaties lang een echte klassieke en hoofdattractie van de Efteling. Indian Waterlelies Shaker komt uit de Efteling Sprookjesbos collectie. Deze bal zal je altijd herinneren aan het magische sprookje over dansende sterkinderen in waterlelies. Prachtig cadeau idee en leuk om in je efteling collectie te hebben.

bekijk Indische Waterlelies Schudbol


4 stemmen

2

13

Sokken Efteling/Kikkerkoning


4 stemmen

2

14

Fleecedeken Efteling

Wil je een warme gevoel houden van je laatste beozek in Efteleing? Deze superzachte deken heeft aan de onderkant fijne witte zachte teddy.

bekijk Efteling Elfje


3 stemmen

2

15

Muziekdoos Droomvlucht

Droomvlucht is een darkride in attractiepark de Efteling in Nederland. Het is ontworpen door Ton van de Ven en geopend in 1993. In Droomvlucht vliegen de bezoekers in 6 minuten door een droomwereld van bossen, kastelen, feeën, trollen en andere sprookjesachtige wezens en taferelen. In elke scène van Droomvlucht hoor je een ander muziekthema. Efteling Prachtige Muziekdoos is een leuk aandenken voor de Droomvluchtfans.

naar Efteling Wonderlijk Speeldoosje


3 stemmen

2

16

Fantasierijk boekserie RAVELEIJN

De magische stad Raveleijn... Deze boekenserie neemt je mee op vele avonturen in de wereld van Raveleijn. Het is een fantastisch souvenir om aan kinderen te geven en om samen de verhalen te voorlezen over helden en ruiters uit de Tempel van de Ravens.

naar Efteling Boekserie RAVELEIJN


2 stemmen

2

17

Efteling verjaardagskalender


2 stemmen

2

18

Huisje Roodkapje

Het Huisje van Roodkapje maakt deel uit van de Efteling Collectie. Deze huisjes komen uit het dorp Efteling sprookjesbos. Dit huisje past perfect in een kerstdorp. Een leuk cadeau voor de Efteling sprookjesbosfan.

bekijk Huis van Roodkapje


1 stemmen

2

19

Prentenboek 6 Dienaren

Het sprookjesboek De zes dienaren door de Efteling met hardomslag is een leuk aandenken aan de Efteling. Uitstekend uitgevoerd met linnen rug en goudfolie en met fraaie tekeningen in Efteling-stijl. Dit boek is tijdloos.

bekijk Efteling Spaarpot


1 stemmen

2

20

Muziekkabouter in boom

Muziekkabouter in holle boom maakt deel uit van de Efteling-collectie. Muziekkabouter ziet er heel mooi uit, warm sfeerlicht en brengt je gedachten terug naar pretpark. Geweldige en populair souvenir!

naar Muziekkabouter in boom


1 stemmen

2

21

Efteling Jokie Kinderbestekset 2-delig Zilverstad

Ben je fan Efteling-attractie Carnaval Festival? Dan deze bestekset met de ontdekkingsreiziger Jokie is een aanrader. Een setje met een vork en een lepel met op de top Jokies vrolijke gezicht. Mooi bestek voor de grote Jokie fan!

bekijk Efteling Kindercouvert


1 stemmen

Meer rankings over alles, gestemd door iedereen

Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je collega of wil je tijdens een zoomgesprek minder spanning op kantoor? Wat is de beste fidget toy? Bekijk onze lijst met Top Best Office Fidget Toys en BrainGadgets.
Stem op een van de 19

naar de ranking →

TOP 10 beste cooperatieve bordspellen 2022

Speel lekker en werk samen met de leukste coöperatieve bordspellen op de markt. Om je een voorsprong te geven bij het vinden van de beste coöperatieve bordspellen, hebben we hier enkele favorieten verzameld.
Stem op een van de 18

naar de ranking →

TOP 20 beste wandelgadgets en tips om Pieterpad te lopen voor echte buitenmensen 2022

Hou je van de natuur en je gebogen buitenmens? Of ben je op zoek naar een top gadget cadeau voor iemand die het Pieterpad Wandelavontuur wil lopen? Of ben je op zoek naar tips voor beginnende wandelaars?
Stem op een van de 23

naar de ranking →
alle rankings

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

Lees meer over Onze Top Ranglijsten