Het ranglijsten fanplatform

over alles van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets

Er is een woord in onze dagelijkse taal - fidget. Fidget betekend friemelen in engels. Fidget toys zijn erg populair onder tieners, maar ze zijn ook populair bij volwassenen. Thuis of op kantoor, de beste manier om zelfs je hersenen te ontspannen zonder je focus te verliezen.

Wat zijn fidget toys?

Dit zijn kleine gadgets die makkelijk in de hand passen en goed zijn voor concentratie en ontspanning. Geweldig spul als je nervositeit of ongeduld ervaart, zintuiglijk speelgoed dat helpt bij ADHD en spanning. Met een van onze beste fidgets kun je ermee friemelen totdat je kalmeert.
Fidget-speelgoed heeft een taalloze vormen, maten en soorten. Hoe kies je de beste fidget voor jezelf, je vriend(in) of ADHD- / ADD-collega? Het antwoord ligt in je doel met de fidget en de situatie waar je je fidget kunt gebruiken - tijdens concentratiewerk, als softwareontwikkeling of onderzoekswerk of als fidget voor je urenlange zoomvergaderingen, of ontspanningsmoment na het beoordelingsgesprek.

Hoe werkt fidget of andere breingadgets. Beweging van het speelgoed zorgt voor onmiddellijke aardingseffecten door de gebruiker uit zijn gedachten te halen en terug te concentreren op het huidige moment.
Leuk cadeau idee!
Ben je op zoek naar een leuk cadeau-idee voor iemand die van fidgets houdt? Deze Mega - mystery box, gadgets mystery box met 62 Fidget Toys is een leuke optie alles zelf te proberen. bekijk opties

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je collega of wil je tijdens een zoomgesprek minder spanning op kantoor? Wat is de beste fidget toy? Bekijk onze lijst met Top Best Office Fidget Toys en BrainGadgets.

Vergeet niet om te stemmen voor je favourite fidget.
Mis je je beste fidget in onze lijst? Laat ons weten!


Stem op het item waarvan je denkt dat het echt bovenaan deze lijst zou moeten staan

2

1

Cube Fidget

Top van de markt - Cube Fidget.
Oplossing voor problemen zoals: pen klikken, trillen met één been of tikken met vingers. State-of-the-art fidget voor in de klas, op kantoor, in het openbaar vervoer... noem maar op. De Fidget Cube werd aangedreven door 154.926 mensen op Kickstarter.
De Fidget Cube heeft zes zijden. Elke kant heeft iets om mee te spelen: Flip (switch), Glide (slide), Click (klik), Spin (spin), Roll (roll), Breathe (adem).
Deze prachtige Friembel Cube is gemaakt in de Hulk stijl. Top idee om cadeau te doen aan je overenthousiaste ADHD vriend.
Aangeraden door Mike.


Ervaringen: Ik gebruik deze fidgetcube als hulp om mij te kunnen concentreren als ik wat druk ben


20 stemmen

2

2

Regenboog Pop It Fidget

Dit fidget-speelgoed is een soort bubbelplastic. Zie het als een siliconen noppenfolie: je kan de bubbels in- en uitvouwen, waardoor een geweldige tactiele activiteit ontstaat.
Zelfs wetenschappers hebben bewezen dat deze fidget helpt tegen verveling, nagelbijten en stress en dus op elk moment voor voldoende ontspanning zorgt. Ook autisme, ADHD, ADD of mensen met andere stress-achtige situaties kunnen veel baat hebben bij deze producten. Zelfs wetenschappers hebben bewezen dat deze fidget helpt tegen verveling, nagelbijten en stress en dus op elk moment voor voldoende ontspanning zorgt. Ook autisme, ADHD, ADD of mensen met andere stress-achtige situaties kunnen veel baat hebben bij deze producten.
Aangeraden door Max.


Ervaringen: Leuke en kleurrijke verrassing!


14 stemmen

2

3

Emoji Stressballen voor elke stemming

Ideale fidget voor een stressvolle situatie om je emoties te kalmeren. Onmisbaar product voor op kantoor en een leuk cadeau voor je collega's.
Een leuke set van 12 verschillende emotieballen. Voel je een stress? Verwijder je problemen met de juiste Emoji Stressbal. Ons speelgoed is eenvoudig te bedienen, vermindert stress en angst.
Elke emoji is net als onze eigen stemming.
Aangeraden door Carin.


Ervaringen: Kleurrijk en groot. Erg fijn


14 stemmen

2

4

Fidget Spinner Rainbow

Door zijn kleine formaat is hij gemakkelijk draagbaar en de metalen behuizing draait ongeveer 1 tot 2 minuten per draai.
Beste stille fidget-speeltje!
Aangeraden door Fidgetter.


Ervaringen: heel bevredigend om mee te spelen.


13 stemmen

2

5

Mesh and Marble Fidget

De marmeren mesh-fidget heeft een felgekleurd gaas met een enkele marmer aan de binnenkant waarmee de gebruiker het marmer heen en weer tussen hun vingers kan rollen. Het gaas kan worden gebogen, gedraaid en geplet! Een geweldig zakformaat, leuk voelbaar hulpmiddel voor rustig friemelen.
Calming Marble Fidgets kan kinderen en volwassenen helpen met ADHD, ADD, OCS, autisme, hoge stress- of angstniveaus.
Aangeraden door Ipek.


Ervaringen: fijne dingetjes om je handen mee bezig te houden. Is de tweede keer dat ik dit product koop, deze was van goed kwaliteit.


9 stemmen

2

6

Aardbei Squishy Knijpbal Fidget

Nog een mooie fidget om je tactiele zintuigen te stimuleren en te prikkelen en ideaal voor stressvolle momenten op het werk.
Je kunt urenlang spelen of knijpen en al je frustraties de vrije loop laten. Een mooie design stressbal. Aardbei Squishy Knijpbal Fidget is geschikt voor het versterken van je hand, pols en onderarm en helpt stress te verminderen.
Aangeraden door Sandra.


Ervaringen: Ziet erg leuk uit


9 stemmen

2

7

Infinity Cube Space Fidget

Het verlicht nervositeit en angst tijdens het uitvoeren van een taak of gewoon wachten. Het helpt een fidgeter zich te concentreren op de taak die voorhanden is, terwijl het slechte friemelende gewoonten vermindert, zoals nagel- en penbijten, benen schudden en knokkels kraken.
Infinity Cube Space Fidget helpt hyperactiviteit, rusteloosheid en opwinding te verlichten.
Aangeraden door Anoniem.


Ervaringen: Ik raad dit product aan.


9 stemmen

2

8

Monkey Noodles Fidget

Hoewel fidgetspeelgoed erg leuk is, is plezier soms te luid. Dat is waar de Monkey Noodles binnenkomt: een fidget-speeltje dat bijna volledig stil is in gebruik.
Monkey Noodles Fidget is een echte klassieker in een fidgetwereld. Al tientallen jaren bekend, zijn het stressvrije items die mensen met hyperactiviteitsstoornissen zoals ADD en ADHD helpen. Ze zijn ook geweldig voor kinderen met een handicap en helpen hen te kalmeren. Monkey Noodles Fidget is een echte klassieker in een fidgetwereld. Al tientallen jaren bekend, zijn het stressvrije items die mensen met hyperactiviteitsstoornissen zoals ADD en ADHD helpen. Ze zijn ook geweldig voor kinderen met een handicap en helpen hen te kalmeren.
Aangeraden door Biba.


Ervaringen: Je kan er oneindig mee spelen.


9 stemmen

2

9

Thinking Putty

Glow in the Dark Denk slijm is goed
Thinking Putty is gemaakt en gemaakt in de VS en het is geweldig spul om mee te spelen en om je geest op je gemak te houden.
Het is goed voor de concentratie en focus wanneer je tijdens het luisteren/kijken iets met je handen kunt doen.
De zintuiglijke aard van de stopverf maakt het een geweldig hulpmiddel om stress te verlichten; fungeren als een aandachtshulpmiddel; en assisteren bij fysiotherapie voor polsen en handen. Bouw kracht op, verbeter de behendigheid en vergroot de flexibiliteit met deze 6 eenvoudige Thinking Putty-oefeningen
Aangeraden door Maddy.


Ervaringen: Ik gebruik het vaak tijdens het studeren


8 stemmen

2

10

Tangle Metallic Fidget

Tangle fidget is een leuke fidget om te friemelen met draaien. De Tangle wordt steeds populairder. Tangle laat je collega Met de tangle blijf je eindeloos friemelen en elke nieuwe figuur hielp om de concentratie te verbeteren.
De Tangle Fidget kan je helpen stoppen met roken!
Aangeraden door Sagen.


Ervaringen: Leuk speelgoed voor mensen die moeilijk stil kunnen zitten.


8 stemmen

2

11

Anxiety Ring Spinner Fidget

Wil je de hele dag gefocust zijn? Deze draaibare spinner ring is niet alleen een leuke afleiding van gewoontes, maar ook helpt met je angst.
Je kunt voorkomen dat mensen om je heen zich rusteloos voelen met een depressie door deze ring te gebruiken om mee te spelen en te draaien om je op het goede spoor te houden.
De zeer sterke lichtgewicht ring is gemaakt van Titanium. Het ziet er prachtig uit op je hand. Een leuk idee om het als verjaardagscadeau te geven aan je collega of cadeau te doen aan je vriendin
Aangeraden door Reinier.


Ervaringen: Super blij met deze mooi ring.


7 stemmen

2

12

Fidget Soja Bonen Poppers

Fidgets zoals pea poppers zijn geweldig om uren mee te spelen en te friemelen. Je kunt deze fidget in je zak houden of aan je sleutels laten hangen. Zo kun je lekker ontspannen in het openbaar vervoer, of tussendoor in de wachtrij.
Leuk om tussendoor te friemelen als destressen.
Aangeraden door Alexand.


Ervaringen: Top product. Blij mee :)


7 stemmen

2

13

Joystick Pad Fidget

Leuke retro uitziende fidget Joystick Pad. Deze fidget zit voelt goed in je hand. Verschillende stoffen en formen brengen een sensatie in je hoofd. Deze fidget retro is gemaakt van rubberen plastic en heeft de vorm van een gamepad.
Het speelgoed heeft acht functies: een joystick, knoppen, versnellingsroller, massageroller, klikbare schakelaar, draaibare wijzerplaat, veerbelaste schuifregelaar en getextureerde handgreep. Met andere woorden, u kunt uw stress verlichten terwijl u de dagen van 8-bits videogames herbeleeft.
Goed voor stressvermindering en concentratie kinderen en volwassenen.
Aangeraden door Tjeerd.


Ervaringen: Goed voor vingeroefeningen bij artrose.


6 stemmen

2

14

Sleutel Ketting Fidget

Deze kleine gadget is een perfecte mini fidget om je last van stress en je frustraties kwijt raken.
Leuke en licht Sleutel Ketting Fidget is makkelijk mee te nemen naar het werk zodat je even kan “fidgen” en afleiding hebt. Zeer stressverlichtende friemelgadget en interessante gadgets voor thuis, op kantoor en op reis.
Aangeraden door Swan.


Ervaringen: Raad het zeker aan


6 stemmen

2

15

Magnetische Spinner Ringen Fidget

Deze fidget bevat 3 ringen met supersterke magneten die je door je vingers kunt rollen, draaien, bewegen. Je kunt met elke ring apart spelen en een eigen figuur maken. Deze fidget helpt je om je creativiteit te stimuleren en tegelijkertijd angst en stress te bestrijden tijdens kantoor- of studie-uren
Leuke gadget om aan je collega te geven en te delen met je medewerker
Aangeraden door Anke.


Ervaringen: Heel leuke ringen die net genoeg magnetisch zijn.


4 stemmen

2

16

Anti-stress MagneetBouwset Fidget

Leuk cadeau voor thuis of op kantoor om op het bureau te hebben.
27 stalen ballen die zelf niet magnetisch zijn en 36 supersterke neodymium staafmagneten om te helpen bij 3D-artwork en om je hersenen te kalmeren tijdens een drukke dag.
Aangeraden door Nan.


Ervaringen: Hele fijne bezigheid


4 stemmen

2

17

Luxe Multifunctioneel 2-in-1 balpen fidget

De magneetgelpen is een supersterke magneet, onbreekbaar en verbleekt niet.
13 magneetringen, 12 stalen bollen, 3 vullingen, 2 condensatorkoppen. Met deze pen kan je taalloze vormen, figuren maken. Met deze pen maak je taalloze vormen, figuren. Iets schrijven voor ADHD-er was nog nooit zo leuk. Top fidget om te schrijven!
Aangeraden door Nadia.


Ervaringen: Mooie pen en magneet. Cadeau gekregen van mijn collega. Hij kan alle kanten


3 stemmen

2

18

Mega Squishy Soft StressBal Fidget


Aangeraden door Joost.


Ervaringen: Super fijn om in je hand te hebben, echt fidget


2 stemmen

2

19

10 Mochi Squishy Dieren Fidget

Een leuke squishy fidget in de vorm van dieren. Geweldig als cadeau voor kinderen, vrienden, collega's op kinderdag, Kerstmis en verjaardag.
Licht, mooi, eenvoudig en kleurrijk
Aangeraden door Suus.


Ervaringen: Zijn leuk om mee te spelen


2 stemmen

Top Beste Office Fidget Toys en BreinGadgets

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je collega of wil je tijdens een zoomgesprek minder spanning op kantoor? Wat is de beste fidget toy? Bekijk onze lijst met Top Best Office Fidget Toys en BrainGadgets.

Meer rankings over alles, gestemd door iedereen

TOP 10 beste cooperatieve bordspellen 2022

Speel lekker en werk samen met de leukste coöperatieve bordspellen op de markt. Om je een voorsprong te geven bij het vinden van de beste coöperatieve bordspellen, hebben we hier enkele favorieten verzameld.
Stem op een van de 18

naar de ranking →

TOP 20 beste wandelgadgets en tips om Pieterpad te lopen voor echte buitenmensen 2022

Hou je van de natuur en je gebogen buitenmens? Of ben je op zoek naar een top gadget cadeau voor iemand die het Pieterpad Wandelavontuur wil lopen? Of ben je op zoek naar tips voor beginnende wandelaars?
Stem op een van de 20

naar de ranking →

Beste Disney prinses aller tijden ranklijst

de meest charmante, dappere, oprechte, avontuurlijke en geliefde Disney-prinses
Stem op een van de 12

naar de ranking →
alle rankings

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

Lees meer over Onze Top Ranglijsten