Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Chocolade milkshake

Het ultieme retro-comfortvoedsel, een chocolademilkshake is een zaligheid voor onze tong. De eerste verwijzing naar een "milkshake" komt uit 1885 en bevat whisky als ingrediënt... alleen voor medicinale doeleinden (uiteraard).
Desing cadeautip!

Op zoek naar een tof cadeau voor een vriendin die gek is op milkshakes? Dit design hapjesbord met milkshake tekening is echt dutch design van hoge kwaliteit.bekijk Milkshake Bord van Blond

Als je een grote fan bent van chocolademilkshake, is 12 september jouw dag. Het is een Nationale Chocolade Milkshake Dag. Speciaal voor het maken van milkshakes vond Steven Poplawski in 1922 de elektrische blender uit.
Typische chocolademilkshake wordt gemaakt door melk, ijs, chocoladesiroop te mengen tot een dik, zoet, koud mengsel.

Ben jij net zo dol op chocolademilkshake als wij? Help ons om van chocolademilkshake dé troostmaaltijd van Nederland te maken en stem erop!

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten