Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Windscherm om op het camping windvrij te zijn

Leuk op de camping, maar ook in de tuin of op het strand. 

Dit windscherm heeft palen van massief hout. schaduw en bescherming tegen zon en wind. Naast de leuke en kleurrijke print is dit windscherm ideaal voor zachte grond en licht van gewicht

Aangeraden door Joyce.

Ervaringen: Mooi strak scherm; ruim en lang. Makkelijk op te zetten.

Dit windscherm zorgt voor extra bescherming tegen wind en kou. 4 ijzeren stokken, 8 windvaste touwen en 12 ijzeren grondnagels zijn handig om dit campingscherm op verschillende manieren aan de grond of aan het omliggende groen te bevestigen. Dit windscherm is uniek voor elke buitenactiviteit, omdat dit windscherm ook verticaal op te zetten is.

Aangeraden door Kennie.

Ervaringen: Deze Windscherm heeft genoeg indruk op me gemaakt om een tweede te kopen om meer privacy aan het kamp toe te voegen.

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten