Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Tbrands Noodradio - Opwindbare radio - Noodradio dynamo solar

Wanneer je ooit in een noodsituatie terechtkomt, is een noodradio ideaal. Deze radio kan niet alleen licht geven, maar hij dient ook als een powerbank. Daarnaast zit er een sos knop op, zodat je direct de hulpdiensten in kunt schakelen wanneer dit nodig is.

Verder is het een radio met antenne voor FM/AM, waardoor je al het nieuws bij kunt houden. Je kunt hem opladen door de dynamo te gebruiken. Je hebt dus verder geen elektriciteit nodig.

Aangeraden door Hendrik. Ervaringen:   Deze radio is makkelijk in gebruik, mooi en compact van formaat, en biedt goed geluid. Bij het uitpakken van de doos was ik direct enthousiast over het design van de radio. Het ziet er geweldig uit en is heerlijk compact. Nadat ik hem meteen had aangezet, vond de radio snel allerlei zenders. Het geluid en de LED-verlichting zijn prima in orde! Bovendien gaat de batterij ook lang mee.Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Aanbevelingen: outdoor

Aanbevelingen: Natuur

Aanbevelingen: Gadgets

Aanbevelingen: Luxe

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten