Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Faith Camping Schep - Pioniersschep - Vouwschep

Het is geen gadget waar je snel aan denkt bij survivallen, maar hij is zeker een aanrader: de vouwschep. Het is ideaal om deze in je rugzak te hebben zitten. Op die manier kun je gaten graven wanneer dit nodig is of een kampvuur graven.

De schep is erg licht en je kunt hem op een eenvoudige manier opvouwen. Hierdoor past hij in elke rugzak en voorkom je dat de schep te veel ruimte inneemt. De ruimte in je rugzak heb je namelijk altijd nog nodig voor andere survival gadgets.

Aangeraden door Bianca. Ervaringen:   Deze schep is sterk en handig in gebruik. Ik heb hem gekocht voor het geval we ingesneeuwd zouden raken op vakantie, hoewel dat tegenwoordig niet zo snel meer verwacht wordt. Gelukkig hebben we hem niet nodig gehad, dus hebben we hem alleen gebruikt om een gewoon gat te graven. Het is een stevige schep, compact en handig in gebruik. Het is fijn om mee te nemen, vooral met het bijgeleverde zakje.


Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten