Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Waterdruppelaar set van 8 stuks voor planten transparant

Planten zijn natuurlijk een ontzettend leuk onderdeel van je interieur. Als je dan ervoor wilt zorgen dat je planten altijd in leven blijven, dan zijn planten waterdruppelaars een ideale aankoop. Je steekt ze op een eenvoudige manier in de bloembak en zo krijgt de plant automatisch water.

Dit is een set van 8 stuks, waardoor je direct 8 planten kunt voorzien van water. Hierdoor kun je voorkomen dat je planten er wat zielig bij blijven hangen, omdat hij bent vergeten om ze water te doen. Gelukkig helpen deze waterdruppelaars je hier eenvoudig mee.

Aangeraden door Lona. Ervaringen:   Deze waterdruppelaars zijn perfect voor kleinere planten. Voor een grote plant zou ik er meerdere in de pot plaatsen. Bij planten die meer water nodig hebben, gaat de druppelaar ongeveer 1,5 week mee voordat hij weer bijgevuld moet worden.


Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten