Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Logitech R400 - Draadloze Presenter

Deze afstandsbediening beschikt over ingebouwde knoppen voor diavoorstellingen en maakt gebruik van draadloze 2.4GHz-technologie met een effectief bereik van 15 meter. Met een rode laseraanwijzer, die wordt aangegeven door een LED-indicator, wordt de presentatie gemakkelijk en duidelijk gepresenteerd. Het is een plug-and-play apparaat dat geen software vereist voor installatie. Bovendien beschikt het over een opbergbare ontvanger en bijbehorend opbergdoosje. Het batterijvermogen wordt aangegeven door een indicator en het apparaat heeft een aan-uitschakelaar voor gemakkelijk gebruik.

Aangeraden door Mark. Ervaringen: Geen installatie vereist, de batterijen zijn al inbegrepen. Steek de USB-ontvanger in de poort en je bent klaar om te gaan. Het werkt uitstekend met mijn MacBook Pro en dus ook met Keynote.


Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten