Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Bluetooth GPS Tracker Sleutelvinder, smartphone-gadgets

 

Helaas gebeurt het je koffer, sleutels, portemonnee of tas raakt zoek. Hoe handig is het dan dat je door middel van GPS het verloren item terug kan vinden. Het is voldoende om de tracker aan te sluiten en verbinding te maken met de applicatie - je kunt altijd zien waar de slimme tag zich bevindt. 

Daarnaast werkt het zoeken in twee richtingen. Als je de telefoon plotseling niet kan vinden, dubbelklik je gewoon op de sleutelhanger - een luide beltoon wordt geactiveerd, zelfs als de gadget in de stille modus staat.

Koopadvies: geliefde cadeautje voor reiziger of een buitenmens.

Aangeraden door Teun. Ervaringen en Reviews: Wat een uitkomst dit! Het apparaat is klein, heel gemakkelijk te installeren en werkt perfect.


Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten