Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Doomlings Klassiek Kaartspel

In dit eenvoudige kaartspel verzamel je je punten over verschillende rondes, tijdperken en catastrofes genoemd. Je wint door de hoogste score te behalen voordat de derde en laatste catastrofe het einde van de wereld teweegbrengt!

Het beste van dit spel is dat je het aantal catastrofes en de lengte van het spel ook kunt veranderen.

Kortom, dit is een zeer uniek spel dat niet veel mensen hebben en het is een heel leuk spel om met het gezin van te genieten als je het spel begrijpt.

10+ jaar, 2-6 spelers, Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig, 20-45 minuten

Aangeraden door Dorris. Ervaringen: Doomlings is een grote favoriet geworden tijdens onze familiebord-/kaartspelsessies op zondagmiddag! Het lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld, maar is eigenlijk heel gemakkelijk te begrijpen. Het is een geweldig spel dat de aandacht van het hele gezin vasthoudt, zelfs onze videogametiener.


Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten