Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Philips Viva HR2203/80 - Soepmaker

Natuurlijk kan een lekker soepje niet ontbreken. Het kan behoorlijk lang duren voordat je een goede soep klaar kunt maken. Met een soepmaker kun je dit op een eenvoudige manier binnen een normale tijd regelen. Zo maak je met deze soepmaker elke soep naar keuze.

Hij heeft maar liefst 5 verschillende standen en er komen 4 porties per keer uit. Zo kun je jouw hele gezin deze overheerlijker soep laten proeven. Op die manier hoef je met deze gadget niet uren in de keuken te staan wanneer je zin hebt in soep.

Aangeraden door Emmy. Ervaringen:   Deze soupmaker biedt goede kwaliteit tegen een voordelige prijs en is duurzaam in gebruik. Het is jammer dat het niet vaatwasserbestendig is, maar over het algemeen is het een super handig apparaat. Ik gooi nu geen restjes groenten meer weg, maar maak er heerlijke soep van. Ook smoothies en appelcompote zijn eenvoudig te maken met de soupmaker.Top lijstjes met dit artikel

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten