Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Photosynthesis, ingewikkeld maar mooi

Photosynthesis is een ASTRA-bekroond spel van de uitgever Blue Orange Games. Photosynthesis werd bekroond voor Game Strategy. Elke speler krijgt een spelersbord waarop hij zijn bomen en zaden bewaart en zijn punten bijhoudt. Het is visueel ongelooflijk, wat de gameplay echt leuk maakt.

Het bordspel Photosynthesis is behoorlijk ingewikkeld, wat lastig kan zijn om onder de knie te krijgen, maar het maakt het spel interessanter en houdt je aandacht redelijk goed vast. Dit bordspel is ongelooflijk innovatief en slim. Echt actief speelspel; er is geen sprake van uitzonering en het spelen van een lege zet. Je moet echt nadenken over wat je doet, en dat maakt het leuk.

10+ jaar, 2-4 spelers, Moeilijkheidsgraad: Moeilijk, 30-60 minuten

Aangeraden door Karien. Ervaringen: Als eerste, dit spel is echt super mooi. Ik heb een behoorlijke verzameling bordspellen en ik kan spellen zo mooi als Photosynthesis op één hand tellen.


Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten