Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Gloomhaven, bekroond strategisch bordspel, tactische gevechten

Al jaren internationaal gezien als een van de beste bordspellen ooit! 

Strategisch bordspel voor de hele familie. Gloomhaven is een spel van op de euro geïnspireerde tactische gevechten in een aanhoudende wereld van wisselende motieven. Doordat er veel geheimen, rollen en opdrachten zijn, is dit spel uitdagend maar ook erg leuk en complex. 

14+ jaar, 1-4 spelers, Moeilijkheidsgraad: Moeilijk, 60 minuten

Aangeraden door Gray. Ervaringen: Dit is veruit het beste bordspel dat ik (en de mensen met wie ik speel) ooit heb gespeeld. Er zijn verborgen en 'ontgrendelbare' karakters en enveloppen, zodat je voortdurend opgewonden raakt over de nieuwe dingen die je in de loop van de tijd krijgt. De gameplay is fantastisch!


Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten