Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

"What I Know For Sure" boek van Oprah Winfrey

"Queen of All Media" is de echte bijnaam van deze Amerikaanse presentatoriese en publieke figuur. Oprah Winfrey heeft de publieke omroepen wereldwijd bestormd.
Oprah's geheim is niet alleen een immense creatieve kracht, maar ook haar menselijkheid, pure hart en ziel. Het echte voorbeeld van de 'girl power' die de geschiedenis herschreef, ze is de eerste en enige Afro-Amerikaanse miljardair en heeft zowel een eredoctoraat van Harvard University als de Presidential Medal of Freedom gekregen. Oprah Winfrey is een inspiratie voor miljoenen mensen over de hele wereld.
Wil jij je ook laten inspireren door Oprah? We raden dit boek "What I Know For Sure" aan, geschreven door Oprah Winfrey zelf. In dit boek vind je geordend op thema - vreugde, veerkracht, verbinding, dankbaarheid, mogelijkheid, ontzag, helderheid en kracht - deze essays bieden een zeldzame, krachtige en intieme blik in het hart en de geest van een van 's werelds meest buitengewone vrouwen.
Koopadvies: Een perfect cadeau voor dochter, moeder of vriendin. Ideaal cadeau om in tientallen te kopen om als cadeau weg te geven.
Aangeraden door Cynthia.
Ervaringen en Reviews: Ik zal dit boek aan iedereen in mijn leven aanbevelen. Ik zal dit boek kopen voor alle vrouwen in de wereld. Dit was het perfecte boek om te lezen en me te inspireren om door te gaan met alles wat ik ben.
Er is ook een Nederlandse vertaling van dit inspirerende boek van Oprah.


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten