Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Uitsmijter

Ontdek Hollands best bewaarde geheime comfort food: uitsmijter!
Er zijn eindeloos veel uitsmijter recepten: uitsmijter met groenten, uitsmijter met champignons, uitsmijter met tomaat en ui of uitsmijter met spek... Noem het op.

Hoe maak je een uitsmijter? Je moet altijd een basisproduct hebben - ei en brood. Leg sneetjes brood op een bord, voeg boter toe. Leg de plakjes ham op het brood en daarna de kaas. Voeg boter toe aan een koekenpan en bak de eieren. En hier is het het eenvoudigste recept van uitsmijter, een van het populairste comfortfoods van Nederland.
Boek suggestie!

Uitsmijter: Achter de schermen van het Amsterdamse nachtleven
Uitsmijter, intrigerend woord. Wat is er spannender dan een inside story van een Amsterdamse uitsmijter. Met dit boek kun je een kijkje nemen achter de schermen van het unieke Amsterdamse nachtleven. Veel leesplezier! bekijk in webwinkel

"Uitsmijter" is zo speciaal dat het een marketingterm is geworden. Wat is een uitsmijter betoog? Een verleidelijke conclusie of boodschap van een artikel of advertentie.

Is een uitsmijter gezond? Ouderwets, oubollig, maar lekker en hartstikke gezond!
Stem op uitsmijter als Meest populaire Comfort food van Nederland →


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten