Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Minecraft

Minecraft is al zins 2011 een ontzettend bekent spel.
Al jaren lang spelen mensen jong en oud het geweldige blokken spel. In Minecraft heb je een aantal manieren van spelen. In Survival moet je proberen te overleven doormiddel van spullen en eten te verzamelen. Zo kan je verschilden wapens en gereedschappen maken om een huis te bouwen, eten te koken en gold te gaan halen in de mijn. Maar kijk wel uit want in de nacht zijn er monsters op pad die je proberen de doden. Maar overdag heb je de tijd om mooie bouwwerken te maken met de spullen die je gevonden hebt.
Naast het bouwen kan je er ook voor kiezen om op ontdekkingsreis te gaan en op zoek te gaan naar nieuwe gebieden, dieren, monsters en eindbazen. De keuze is helemaal aan jouw. Ook kan je er voor kiezen om in de Creative mode prachtige kunstwerken te gaan maken. In deze mode heb je alle blokken en items oneindig tot je beschikking. Je kan maken wat je maar wilt. Wist je dat mensen zelfs complete spellen en landen hebben nagemaakt in Minecraft. Voor de mensen die wat meer uitdaging willen is de Hardcore mode gemaakt. In deze mode speel je net zoals survival maar heb je sneller honger, doen monsters meer schade en als je dood gaat is het spel over.
1 ding is zeker in Minecraft kan je uren genieten.
Ook is het mogelijk samen Minigames online te spelen op vele servers gemaakt door mensen. Hou er wel rekening mee dat je dan online met mensen over de hele wereld speelt en de meeste servers niet van Minecraft zelf zijn.
In Minecraft kan je samen spelen tot 8 mensen zowel online of lokaal met een extra spelcomputer. Heb je maar 1 spelcomputer, dan kan je tot 4 mensen samen spelen. Je scherm wordt dan gesplitst zodat iedereen een stukje scherm krijgt. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).
{#Aangeraden door Kennie.#} {#
Ervaringen: #} {# Prachtig gemaakt.#} {#
#}


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten