Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Mario Party Superstars

Als we het hebben over spellen om samen te spelen mag natuurlijk Mario Party niet ontbreken.
De naam zegt het namelijk al Party het is namelijk tijd voor een feestje. Dit spel geeft het meest herkenbaarheid voor mensen die een groot fan zijn van de traditionele bordspellen. Ga met Mario en zijn vrienden het avontuur aan over vele verschillende soorten borden die elk hun eigen set aan minigames bevat. Je begint net zoals de meeste bordspellen met het gooien van de dobbelsteen en je pion (in dit geval het karakter wat je speelt) op de plek zetten waar je uitkomt. De plek waar je beland kan van alles voor je betekenen. Van het wisselen van plek tot het spelen van een minigame waar je punten en muntjes kan verzamelen. In dit geval is gekozen voor de Mario Party Superstars versie maar de Super Mario party variant is zeker ook een spel om naar te kijken.
De reden voor het kiezen van Mario Party Superstars is omdat deze game net iets meer verschilden minigames en borden heeft op je op uit te leven.
Met dit spel kan je met 4 mensen tegelijk spelen (jezelf + 3 andere) zowel lokaal als online (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).
{#Aangeraden door Kennie.#} {#
Ervaringen: #} {# Prachtig gemaakt.#} {#
#} {##}


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten