Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Luigi's Mansion 3

Ga samen op jacht naar spoken. In Luigi’s Mansion 3 gaat Luigi samen met zijn broer Mario op vakantie. Bij aankomst merk je al dat er in het hotel niet iets pluis is. Luigi wordt midden in de nacht wakker en komt er achter dat het mooie hotel waarin hij is aangekomen veranderd is naar een spook hotel. Wanneer hij zijn broer probeert te vinden komt hij er al snel achter dat hij is ontvoerd door de spoken. Gezamenlijk met zijn spokenvanger, wat eigenlijk gewoon een aangepaste stofzuiger is. Gaat Luigi het gevecht aan met de spoken om zijn broer te redden.
Speel samen lokaal om makkelijker de spoken te vangen of online met 4 spelcomputer tot 8 mensen. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).
{#Aangeraden door Kennie.#} {#
Ervaringen: #} {# Prachtig gemaakt.#} {#
#}


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten