Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Koel/lunchtas in 1

Deze tas kan je op veel verschillende manier benoemen, het is namelijk een Lunchtas en een Koeltas in 1 dit is perfect voor de zomer. Je kan hier bijvoorbeeld je drankjes en hapjes in doen die je koud en vers wilt houden. Hij houd niet alleen je producten koud en vers maar deze tas kan ook je warme producten warm houden. De tas is waterdicht van de buitenkant en de binnenkant is gemaakt van isolerende-folie.

Leuk cadeautje idee onder de 30 Euro!
Aangeraden door Kinyonga.
Ervaringen: Top lunchtasje om mee te nemen naar werk. Fijn qua formaat, en ook nog wat geïsoleerd. Inmiddels meer collega's die ook dit tasje gebruiken!


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten