Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Hema worst met mosterd

Op je limited edition HEMA rookworsttrui, T-shirt en boodschappentas, of keukendoek als houten speelgoed of hondenkauwspeeltje, HEMA staat bekend om zijn rookworst. Hema rookworst wordt al sinds 1936 op ambachtelijke wijze gemaakt. Gerookt met beuken- en eikenhout, knapperig en met een onvergetelijke smaak, mag de Hema rookworst niet ontbreken in onze lijst van 'Populairste Comfort Foods van Nederland'.
Cadeauidee voor een verrassing!

HEMA rookworst is meer dan alleen een populaire troostmaaltijd, het is een symbool van de Nederlandse cultuur of een nationaal icoon. Dit is een interessant boek "Hema. De onwaarschijnlijke ontsnapping van een nationaal icoonbekijk het boek

Wat weegt een HEMA rookworst? 250 gram heet genot!
Te koop in HEMA winkels met een gebaksafdeling, vers opgewarmd met een bakje mosterdsaus en om uit een papieren zak te eten... Loopt het water je in de mond?

Er is ook een 'de HEMA rookworstlijn'.


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten