Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Chilli con carne

Chili con carne betekent in het Spaans "chili met vlees", is een pittige stoofpot met chilipepers (soms in de vorm van chilipoeder), vlees (meestal rundvlees), tomaten en kidneybonen. Het gerecht is ontstaan in het noorden van Mexico of het zuiden van Texas, maar verdiende snel een plekje in de harten van Nederlandse liefhebbers van comfortfood. Dit populaire onder de Nederlandse comfort-food gerecht is bij ons bekend vanaf 1529 en is ontstaan in de Azteekse hoofdstad Tenochtitlan.
Kook cadeau tip!

Iedereen kan leren koken in 24 uur, zegt Jamie Oliver. Dit boek heeft geweldige en simpele recepies, tussen andere Chili con Carne. Onmisbare vinding voor elke keuken.bekijk Jamie's Ministry of Food

Chili con carne wordt de meester van comfortvoedsel en katertraktatie genoemd. Zelfs de beruchte Jamie Oliver voegde het recept van Chili con carne toe aan zijn boek "Jamie's Ministry of Food"!


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten