Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons is tot vergelijking met andere spellen in deze lijst geen competitief samen speel spel.
Bij Animal Crossing kom je juist tot rust. In het spel verhuisd je karakter naar een onbewoond eiland waar je samen met je andere eiland bewoners van dat onbewoond eiland een prachtig paradijs gaat maken. Ruil je tent in voor een huis die zelf kan inrichten naar smaak. Plant (fruit)bomen om je eiland aan te kleden en het fruit wat er aan groeit weer te verkopen. Verzamel en maak allerlei verschilden spullen van materialen die je vind op het eiland. Doe verschilde activiteiten zoals yoga, koffie drinken in het café en winkelen. Het is zelf mogelijk een museum te bouwen waarin je kunt, fossielen, beestjes/vlinderen en vissen kan verzamelen en ten toon stellen.
1 ding is zeker dit speel geeft uren lang plezier.
Het is mogelijk per spelcomputer 1 eiland aan te maken en daarop met 8 andere te spelen. Je krijgt ieder je eigen huis maar allemaal wel op het zelfde eiland. Spel met 4 mensen (jezelf + 3 andere) tegelijk. Er zijn zowel lokaal als online functies beschikbaar (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).
{#Aangeraden door Kennie.#} {#
Ervaringen: #} {# Prachtig gemaakt.#} {#
#}


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten