Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Among Us

Je ziet gevangen op een ruimteschip en er is een persoon aan boord met slechte bedoelingen. Voltooi opdrachten terwijl je steeds over je schouder moet kijken voor de moordenaar. Als het de passagiers te heet onder de voeten wordt kan er een stemming plaats vinden. Tijdens dit moment kunnen mensen hun vermoeden uiten over wie de moordenaar is en hem doormiddel van stemmen proberen weg te krijgen. Maar pas op als je de verkeerde van het schip gooit is de moordenaar er nog steeds. Probeer uit te vinden die de moordenaar is en zo te zorgen in veiligheid te komen.
Dit spel is leuk om met elkaar te spelen omdat je elkaar recht in de ogen kan aankijken en niet van elkaar weet wie er onschuldig is of juist de moordenaar is.
Speel met 4 tot 15 mensen tegelijk via online of lokaal via wifi. (voor online functies heb je een extra Nintendo Online abonnement nodig).
{#Aangeraden door Kennie.#} {#
Ervaringen: #} {# Prachtig gemaakt.#} {#
#}


Andere leuke cadeau-idee, gadgets of handige accessoires

Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten