Het ranglijsten platform

Originele ideeëngids en koopwijzer voor alles
van sport tot eten, gadgets en cadeaus

Paracord bracelet armband 5 in 1 outdoor survival

Een survival is ook zeker een goede aankoop voor iemand die van survivallen houdt. Deze armband is voorzien van een paracord van 350 cm, een mes, vuursteen, een fluitje en een kompas. Als je ooit in een vervelende situatie terechtkomt, kun je hier wel mee vooruit.

Het voordeel van deze armband is het feit dat je hem altijd om kunt houden. Wanneer je hem dus draagt, weet je zeker dat je deze spullen altijd bij je hebt wanneer dit nodig is.

Aangeraden door Mars. Ervaringen:  Deze armband voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het is van goede kwaliteit en de kleur komt overeen met de afbeelding. De prijs-kwaliteitverhouding is ook uitstekend. Het is gebruiksvriendelijk en stevig, en ziet er goed uit. Het vuursteentje werkt goed. Het enige kleine minpuntje is dat het kompasje vrij snel een luchtbel erin had, maar ik begrijp dat dit moeilijk te voorkomen is bij zo'n klein kompas. Over het algemeen ben ik er perfect tevreden mee!


Laatste 7 verlanglijsten

Onze-top.nl - beste ranglijsten met populairste gadgets, tips en leukste cadeaus en geschenken

Top stemlijsten voor alles onder (en inclusief) de zon.


Onze-top.nl is een verzameling interactieve topranglijsten waarop u kunt stemmen, kunt toevoegen, opnieuw kunt rangschikken en meer. Onze site is online om een verzameling items, films, acteurs, producten of dingen te maken waarop u kunt stemmen en opmerkingen die u kunt lezen.

In onze collectie kan je vinden bijvoorbeeld beste bordspellen, leuke kaartspellen, leuke kamerplanten, makkelijkste kamerplanten, best gadgets 2022, keuken cadeaus, housewarming cadeau lijst

Lees meer over Onze Top Ranglijsten