Lokithor auto gadget 4-in-one review jumpstarter autobanden luchtcompressor met voltmeter en zaklamp

gadget tester info08/14/2022

Onze test voor Lokithor auto gadget 4-in-one jumpstarter autobanden luchtcompressor met voltmeter en zaklamp

Wat is LOKITHOR uiteindelijk? Het is een handige gadget of draagbare oplossing waarmee u auto-gerelateerde problemen kunt oplossen, zoals het starten van een auto bij koud weer! Lokithor is ook een luchtcompressor die autobanden, fietsbanden, voetballen en luchtbedden kan oppompen. Het herbergt ook een ingebouwde zaklamp, voltmeter en een snelladende USB-poort om snel een telefoon op te laden in een mum van tijd.

Kortom een licht en praktisch multifunctioneel apparaat.

Een van de beste pros van Lokithor is dat hij niet op het 12V-autostopcontact hoeft te worden aangesloten. Het heeft zijn eigen stroomopslag, je kunt het stand-alone gebruiken zonder gebonden te zijn aan een externe voeding, waardoor het veel handiger en mobieler in gebruik is zonder dat je kabels hoeft te slepen.

Lokithor herbergt een oplaadbare lithiumbatterij met een batterijcapaciteit van 45 Wh (10.000 mAh) en een levensduur van 1000 ontladingen, wat betekent dat de batterij pas houdprestaties begint te verliezen nadat hij 1000 keer is ontladen. U kunt de levensduur van de batterij echter nog verder verlengen door de batterij regelmatig op te laden, zodat deze niet volledig ontladen wordt.

De Lokithor heeft in totaal 6 knoppen, waaronder een speciale standaard zaklampknop. De zaklamp heeft een vermogen van 300 lumen. Onder de minpunten die we kunnen noemen, heeft de Lokithor-zaklamp geen optie voor rood licht, wat handig zou zijn geweest als waarschuwingslampje voor pech onderweg.

Lokithor heeft een LCD-scherm en 5 schakelaars, die een klikbare en tactiele harde drukbediening hebben, waardoor ze eenvoudig te bedienen zijn. Een paar voordelen van de schakelaars van Lokithor zijn dat ze volledig waterdicht, betrouwbaar en duurzaam zijn met een levensduur tot miljoenen persen.

De dome-schakelaarknoppen bevatten een speciale "pomp" -knop (start/stop) en omhoog/omlaag-knoppen voor het verhogen en verlagen van de drukwaarden tussen. 0,8 bar/10 PSI (laagste) en 10 bar/150 PSI (hoogste). Lokithor toont ook de huidige bandenspanning, handig om vooraf de bandenspanning van de auto te controleren. De knoppen maken geen hoorbare piep wanneer ze worden ingedrukt en je kunt de luchtdruk snel verhogen/verlagen door de knoppen ingedrukt te houden.

Het 3,9-inch LCD-scherm heeft een zachte rubberachtige coating aan de bovenkant die het van buitenaf volledig afsluit. Het LCD-scherm is groot en helder genoeg om in direct zonlicht te kunnen kijken zonder dat u er te dichtbij hoeft te komen. Het LCD-scherm toont groene led-balken om het batterijniveau aan te geven. De drukwaarde wordt weergegeven in grote numerieke lettertypen samen met het woord PSI of BAR. U kunt kiezen tussen PSI en BAR druk. Wat de inflatieprestaties betreft, is Lokithor in staat om voetballen en een kleine autoband (195/65/R15) in slechts 5 minuten snel op te pompen van een lekke band naar 35 PSI.

Net onder het LCD-scherm bevinden zich twee rubberen pop-up covers die de verbindingspoorten verbergen. De poort aan de rechterkant bevat een USB-C-poort (alleen voor opladen) en een USB-A-poort voor het opladen van externe apparaten. De USB-C en USB-A poorten ondersteunen Quick Charge 3.0 - 15 watt (5A/3A) en 18 watt (9A/2A) met een oplaadtijd van 3 uur. Bij gebruik van een 10 watt oplader is de oplaadtijd ongeveer 7 uur. De poort aan de linkerkant is een vrouwelijke EC8-poort.

Bij Lokithor wordt een heavy-duty bandenpompslangadapter meegeleverd. U kunt de slang eenvoudig bevestigen en losmaken van de inflator door de plastic dop met metalen schroefdraad los te draaien. Aan het andere uiteinde van de slang bevindt zich een ventielwig om in het mondstuk van de autoband te steken. De ventielwig heeft een hefboommechanisme waarmee het zeer eenvoudig is om het ventiel van het mondstuk van de autoband te vergrendelen en ontgrendelen. De vergrendelingshendel is gemaakt van dik metaal en is dus extreem duurzaam. De slangadapterkabel is niet gepatenteerd, wat betekent dat u mogelijk een derde partij kunt gebruiken als u een langere inflatorslang wilt. De meegeleverde slang is 56 cm lang en weegt 92 gram en voelt kwalitatief goed aan. Het is gemaakt van een harde binnenkern van synthetisch rubber met een buitenmantel van nylon stof.

Lokithor is 25 cm lang, 14 cm breed, 10 cm hoog en weegt 1,7 kg. De Lokithor-inflator is volledig gemaakt van hard plastic met een stevige rubberen handgreep aan de bovenkant om hem gemakkelijk mee te nemen. De handgreep is eronder licht opgevuld met zacht rubber materiaal. De meegeleverde rode en zwarte startkabelklemmen zijn gemaakt van dik 6AWG-draad en een hard rubberen omhulsel. De veerbelaste klemmen zijn gemaakt van een koperlegering en hard plastic. De startkabels zijn 28 cm lang en worden met elkaar verbonden via een EC8-stekker die wordt aangesloten op de Lokithor-machine. De EC8-stekker heeft vierkante/ronde connectoren om aansluiting met verkeerde polariteit te voorkomen. De startkabelklemmen wegen 306 gram.

U kunt niet alleen de luchtdruk van autobanden controleren, u kunt ook de spanning van de auto-accu controleren via de ingebouwde voltmeterfunctie van Lokithor. met de voltmeter kunt u snel de gezondheid van de auto-accu achterhalen, die voor een gezonde auto-accu boven de 12,5 volt zou moeten zijn. Wanneer u de spanning van de auto-accu controleert, wilt u dit idealiter doen op "rustspanning" wanneer de auto minimaal 2 uur is uitgeschakeld (of geparkeerd) om een nauwkeurige spanningsmeting te krijgen. De voltmeterfunctie lijkt alleen te werken als de auto-accu is aangesloten op de auto. Het lijkt niet te werken als de batterij uit de auto is verwijderd (de foutcode 430 wordt geactiveerd).

Lokithor wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk gebruikersboekje, dat duidelijk en gedetailleerd is en illustratieve afbeeldingen heeft om nieuwe gebruikers te helpen begrijpen hoe Lokithor werkt. De gebruikershandleiding heeft ook een foutcodepagina met mogelijke foutmeldingen die Lokithor kan tegenkomen.

Er worden drie Lokithor-versies verkocht via de website van Lokithor. Alle drie zijn vrijwel hetzelfde met hetzelfde, met uitzondering van het startvermogen en de batterijcapaciteit. De versie op deze review is de JA300 (45Wh) versie met 1500A piekstartversterkers en 800A startversterkers. Hij is geschikt voor 7 liter benzine-/benzinemotoren en 4,5 liter dieselmotoren.

Lokithor kan de startversterkers gedurende ten minste 30 seconden ondersteunen bij temperaturen van 0 C (32 F). Bij temperaturen onder 0 begint het startvermogen af te nemen. Lokithor is in feite een batterijbooster die de gegeven startversterkers kan leveren bij temperaturen van -20 ° C.

Lokithor wordt goed verpakt geleverd in een lichtgewicht kartonnen doos met dikke beschermende schuimkussens en andere accessoires zoals een dikke rubberen USB-A naar USB-C oplaadkabel en opblaastips voor het opblazen van ballen en luchtbedden. Er is ook een polyester tas met trekkoord om de kabelaccessoires in op te bergen, evenals een tas met ritssluiting die groot genoeg is voor de Lokithor-gadget en kabelaccessoires.


Handiger, praktischer en gewoon handige gadgets voor je auto kun je niet bedenken. Dit is de "must have" autogadget. Dit extreem lichte en compacte accessoire voor je auto heeft een luchtcompressor, jumpstarter en alleen een powerbank.
Onmisbare gadget voor elke auto: altijd gemakkelijk de bandenspanning controleren en banden oppompen, een auto starten als de batterij leeg is of gewoon de telefoon opladen.