Adverteren op gadgetsgids onze-top.nl

Wat is Onze Top Ranglijsten?


Onze Top Rankings is een verzameling van meerdere interactieve toplijsten waarop u kunt stemmen, toevoegen, opnieuw ordenen, opslaan op verlanglijst en meer. De site wordt de hele dag online bezocht en wordt continu bijgewerkt met een verzameling items om op te stemmen en opmerkingen om te lezen.

OnzeTop rankings heeft een aantal traffic in verschillende regio's van Nederland en België. We werken er hard aan om onze website te verbeteren en te versnellen, wat heeft geleid tot een betere gebruikerservaring en meer interactie met gebruikers. Een lager bouncepercentage helpt bij het verkrijgen van betere conversies en het genereren van meer verkopen voor onze adverteerders en aangesloten partners.
Om adverteren gemakkelijker en sneller te maken, gebruiken we AffiliateMNGR.com als beheertool. Deze tool helpt ons team en onze adverteerders de conversie te verhogen en de time-to-live van advertentie- of partnerprogramma's te verkorten.

Mogelijkheden om te adverteren op onze-top.nl

  1. Banners. U kunt bij ons één van de bannerspots aanschaffen. Het kan gebaseerd zijn op positie, categorie van de pagina. We gebruiken een combinatie van Cost-per-mille (CPM) en Cost-per-click (CPC) voor banners op onze site. Via affilaiteMNGR.com kunt u eenvoudig instellen hoeveel u aan uw banners wilt uitgeven en bepalen hoe lang en hoe vaak wil je adverteren.
  2. Affiliate programma. U kunt onze affiliate partner worden. Dan kunnen we uw links, producten en displays in onze lijsten opnemen. U betaalt pas als er een conversie heeft plaatsgevonden. Op basis van conversie hebben wij de afspraken met u over: de betaling per conversie. Het is de meest effectieve manier om te adverteren voor ons en voor uw bedrijf, omdat je gaat betalen voor gegarandeerde verkopen.
    Affiliate partner bij our-top.nl u kunt eenvoudig contact met ons opnemen via affilaiteMNGR.comGeen ervaring met partnerprogramma's? Geen probleem, het team van affiliateMNGR kan je snel helpen met de implementatie. Er zijn duidelijke instructies, hoe je affiliate marketing kunt starten en zelf kunt implementeren op je website en webshop. Start affiliate-marketing

Wil je adverteren op onze-top.nl ranglijsten? Stuur ons een email en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Adverteren op onze-top.nl

Voor haar aanraders

Bordspellen aanraders

Keuken aanraders

Auto gadgets aanraders

Outdoor gadgets, cadeaus en accessoires aanraders

Gadgets en cadeaus voor mannen aanraders